des d'aquest dilluns

El Bayern torna als entrenaments

La sessió s'ha efectuat en petits grups i sense contacte físic

segea53041094 munich  germany   06 04 2020   journalists watch a training 200406145414

segea53041094 munich germany 06 04 2020 journalists watch a training 200406145414 / LUKAS BARTH-TUTTAS

1
Es llegeix en minuts

El FC Bayern va tornar aquest dilluns als entrenaments al camp, en petits grups després de més de dues setmanes de ‘ciberpràctiques’ a causa de la crisi del coronavirus. «Va ser una sensació rara l’entrenament en grups reduït. Però també va ser una sensació meravellosa tornar a veure els companys en viu», va dir el porter i capità Manuel Neuer en declaracions que publica la pàgina web del club.

«Vull agrair al club i tots els ajudants que en aquests temps difícils puguem tornar a fer un entrenament específic», va agregar. En les últimes dues setmanes els jugadors s’havien entrenat en una teleconferència des de casa, en pràctiques a què es van afegir amb més o menys freqüència exjugadors com Arjen Robben o Bastian Schweinsteiger.

Fins al maig, sense futbol a Alemanya

Notícies relacionades

Els futbolistes van ser dividits en grups de quatre o cinc i es van canviar per torns en cabines separades. Durant la pràctica, a més, havien de complir la regla de guardar la distància d’1,5 metres davant dels altres jugadors, cosa que implicava que no hi hauria duels individuals per la pilota.

Abans del Bayern ja altres equips de la Bundesliga havien reprès els entrenaments amb limitacions imposades per les mesures per a la lluita contra el coronavirus. La Bundesliga està interrompuda fins al 30 d’abril però no es descarta que la pausa pugui ser més llarga. Alemanya, amb 100.132 casos confirmats, és el quart país al món més afectat per la pandèmia del coronavirus per darrere dels EUA, Espanya i Itàlia. Fins ara hi ha hagut 1.584 víctimes mortals.