El Bayern renova Flick per tres temporades

L'entrenador alemany, que va substituir de manera interina Kovac al novembre, dirigirà al conjunt bavarès fins al 2023

jmexposito53018904 files  in this file photo taken on february 21  2020 bayern 200403175441

jmexposito53018904 files in this file photo taken on february 21 2020 bayern 200403175441 / GUENTER SCHIFFMANN

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El Bayern de Munic ha anunciat aquest divendres la renovació del seu entrenador, Hansi Flick, fins al 2023. Flick, que havia sigut adjunt de Joachim Löw en la selecció alemanya, era el segon de Niko Kovac quan el club muniquès va destituir el tècnic croat al novembre i, tot i que en els seus 55 anys mai havia dirigit un conjunt professional, els dirigents li van donar les regnes de l’equip, a priori de manera interina fins al final de temporada. 

Notícies relacionades

Flick va agafar l’equip en la quarta plaça de la Bundesliga a quatre punts del líder. Ara, en canvi, el Bayern és primer amb quatre punts més que el segon. En la Champions va mantenir la ratxa de Kovac i l’equip va acabar líder la fase de grups amb tots els partits guanyats. Després va deixar sentenciada l’eliminatòria de vuitens, ara suspesa, al derrotar per 0-3 el Chelsea a Stamford Bridge. A més, el bon joc de l’equip i la sintonia entre el tècnic i el vestidor han propiciat aquesta pròrroga de la confiança en ell.

Bolígrafs de regal 

«El FC Bayern està molt satisfet amb el treball de Hansi Flick», ha dit el president del Consell Directiu del Bayern, Karl-Heinz Rummenigge. «L’equip ha tingut amb ell un bon desenvolupament i som l’únic equip alemany que està en les tres competicions», ha afegit. Després d’haver derrotat el Chelsea en la Champions, en el tradicional sopar de l’equip bavarès, Rummenigge li va entregar un regal a Flick i va dir que al paquet hi havia bolígrafs amb què es podien firmar «certs papers».

Temes:

Bayern Munic