el gest

Luis Enrique aplaudeix els sanitaris de l'Hospital del Mar de Barcelona

El seleccionador agraeix el treball titànic de tothom i es mostra optimista en la victòria contra la pandèmia

mensaje de apoyo de luis enrique al hospital del mar / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Luis Enrique Martínez ha enviat un vídeo a la plantilla dels treballadors de l’Hospital del Mar de Barcelona per agrair-los tot l’esforç que estan posant en el combat contra el coronavirus. És l’aplaudiment del seleccionador d’Espanya que tan bé coneix l’entrega de metges i infermeres del sistema sanitari. La gent de l’Hospital de Sant Joan de Déu ho va donar tot amb la família de Luis Enrique durant la malaltia de la filla petita dels Martínez Cullel.

És un vídeo de 40 segons en què mostra tota la solidaritat amb el personal sanitari («metges, cirurgians, infermeres, anestesistes») i envia un missatge d’optimisme en la lluita contra el coronavirus.

El compte de Twitter de Luis Enrique (@luisenrique21) deixa clar en la presentació la màxima que aplica el seleccionador, exentrenador i exjugador del FC Barcelona: «Plorava perquè no tenia sabates fins que vaig veure un home que no tenia peus».

Notícies relacionades

La setmana passada, la Federació de Futbol va facilitar una trobada ‘online’ entre l’entrenador i alguns aficionats. Luis Enrique, confinat, va aprofitar per demanar comprensió i solidaritat a tots els que viuen aquestes setmanes de tancada. «M’agradaria recordar totes les persones que són a l’hospital. Els pacients, per descomptat, però també a tot el personal, a les infermeres, els metges, tota la gent, els voluntaris, que anteposen la salut dels altres a la pròpia. Per descomptat també a policies, bombers, totes les persones que fan que això pugui seguir endavant... I als que són a casa, dir-los que és un moment en què tots podríem queixar-nos sense excepció i amb raó, però crec que cal ser una mica més profunds, que el que fa falta és que estiguem reclosos. És molt difícil controlar, però està a les nostres mans. És important complir les normes». 

Aquest és el tuit de la federació: