temps vírics

Marta Ortega, campiona de pàdel i futura metge: «M'agraden els aplaudiments de les 8 de la tarda

La segona en el rànquing del World Padel Tour recolza el reconeixement de sanitaris, empleats i obrers durant la pandèmia

zentauroepp52925198 grafcva6483  valencia  14 07 2019   las jugadoras  marta ort200325194614

zentauroepp52925198 grafcva6483 valencia 14 07 2019 las jugadoras marta ort200325194614 / Kai Forsterling

2
Es llegeix en minuts
Efe

La jugadora de pàdel Marta Ortega, estudiant de cinquè curs de Medicina, valora en aquests dies de confinament que «el país hagi sigut capaç d’unir-se per aplaudir cada tarda», a les vuit, des dels balcons i les terrasses «tot el personal sanitari, els transportistes i la gent que treballa als supermercats i a les farmàcies».

En una entrevista que aquest dimecres difon World Padel Tour, la madrilenya es va mostrar preparada per «ajudar» en la primera línia de batalla contra el Covid-19.  «Per a això estudiem Medicina, per a en un futur ajudar la gent. Avisaran la gent que va fer el MIR en primer lloc, després als que són en l’últim curs de Medicina i després ja aniríem els de cinquè», va explicar emocionada per les mostres d’agraïment que en les últimes setmanes s’estan repetint cap al sector sanitari.

«Per a mi és un orgull que sortim a aplaudir cada dia a les nostres terrasses i a les nostres finestres tot el personal sanitari i els transportistes, la gent que treballa als supermercats i les farmàcies. El que més m’agrada d’això és que el país hagi sigut capaç d’unir-se d’aquesta manera tan bonica i reunir-nos tots a partir de les 20.00 hores per ser agraïts», va indicar.

Conscient que aquest partit es guanya «a casa», Marta Ortega està seguint la seva pròpia rutina sense sortir de la seva llar.

«Visc amb els meus pares i amb el meu gos i m’estic organitzant de manera que procuro matinar tots els dies. Estudio i una estoneta abans de dinar és quan faig la part de físic, d’entrenament a casa. Després dinem, aprofito per fer una migdiada, que m’agrada molt. Durant l’any no puc mai. Després continuo estudiant fins a l’hora de sopar o així», va explicar.

Superar la quarantena

Notícies relacionades

La jugadora madrilenya, segona en el rànquing del World Padel Tour, va revelar, així mateix, que la «positivitat» l’està ajudant a passar aquesta quarantena. «No pots estar tota l’estona repetint-te quin rotllo que és o com s’està de malament tant temps tancat a casa. És difícil, però hem d’aprofitar per passar temps en família i evitar estar tota l’estona amb les xarxes socials o amb els telèfons mòbils. Tenim, jo crec, sobreinformació i està molt bé que vegem les notícies i visquem en l’ara, però crec que no és positiu estar rebent contínuament ‘inputs’ de diferents llocs, sense ni tan sols saber moltes vegades si és veritat», va subratllar.

Ortega va considerar igualment que per matar el temps és important fer esport. «És fàcil trobar una rutina de 20  minuts per fer a casa, sense cap material», va agregar. 

Temes:

Coronavirus