EL COVID-19

Higuaín se salta la quarantena a Itàlia per volar a l'Argentina

El davanter de la Juventus abandona Torí per estar al costat de la seva mare, que està malalta

marcosl51090191 juventus  argentine forward paulo dybala  r  celebrates with200320081607

marcosl51090191 juventus argentine forward paulo dybala r celebrates with200320081607 / MIGUEL MEDINA

1
Es llegeix en minuts

Gonzalo Higuaín, el davanter de la Juventus, ha abandonat Itàlia malgrat que es trobava en quarantena després de conèixer-se els dos positius de coronavirus dels seus companys d’equip Daniele Rugani i Blaise Matuidi. El jugador argentí ha voltat a l’Argentina i ha trencat l’aïllament voluntari en el qual es trobava des de fa més d’una setmana.

Higuaín s’ha presentat a l’aeroport de Torí amb un certificat mèdic en el qual s’especificava que ell no havia donat positiu en el control del Covid-19. La policia italiana, que controla les entrades i sortides del país, ha acabat autoritzant l’enlairament del vol privat on anava el davanter argentí, acompanyat de la seva família.

Cristiano, a Madeira

Notícies relacionades

Ha volat cap a l’Argentina per acompanyar la seva mare, que es troba malalta. En idèntica situació es troba, per exemple, Cristiano Ronaldo, confinat des de fa diversos dies a Madeira perquè també la seva mare està malalta.

Dos jugadors més de la Juventus, Miralem Pjanic Sami Khedira, han deixat Itàlia després de confirmar-se que havien donat negatiu en els controls mèdics. Pjanic ha anat a Luxemburg i Khedira ha retornat a Alemanya, el seu país.