28 maig 2020

Anar al contingut

decisió federativa

La UEFA tornarà l'import de les entrades de l'Eurocopa

L'organisme habilita l'adreça d'Internet euro2020.com/tikets per informar els afectats

La UEFA tornarà l'import de les entrades de l'Eurocopa

ROBERT GHEMENT

La UEFA ha assegurat a tots els aficionats que van comprar entrades a través del seu portal oficial de venda que reemborsarà en la seva totalitat el preu abonat, en cas que no puguin assistir al torneig, ajornat dotze mesos i programat ara de l’11 de juny a l’11 de juliol del 2021. Els detalls sobre el sistema de reembors es comunicaran com molt tard a mitjans d’abril als interessats a través de correu electrònic i en l’adreça d’Internet euro2020.com/tickets.

La federació europea ha publicat una guia a la seva pàgina d’Internet perquè els aficionats consultin la manera de procedir davant de l’ajornament de 12 mesos de la competició per la pandèmia de coronavirus, en aspectes relacionats amb la devolució de les entrades -–8,3 milions de peticions–, les reserves d’hotel i d’avió o els pagaments fets amb targeta VISA que caduqui abans del 2021.

També inclou recomanacions sobre les activitats programades per a les zones d’aficionats a les 12 ciutats que són seu de la competició i per als voluntaris. La UEFA havia rebut 37.000 sol·licituds per exercir aquesta tasca.