pronòstic greu

L'expresident del Madrid, Lorenzo Sanz, a l'UCI per coronavirus

MD29  Madrid  06 06 06 - Lorenzo Sanz  durante su intervencion en el acto de presentacion de su candidatura para las elecciones a la Presidencia del Real Madrid  EFE Bernardo Rodriguez

MD29 Madrid 06 06 06 - Lorenzo Sanz durante su intervencion en el acto de presentacion de su candidatura para las elecciones a la Presidencia del Real Madrid EFE Bernardo Rodriguez / BERNARDO RODRIGUEZ (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lorenzo Sanz, expresident del Reial Madrid, està ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) d’un hospital madrileny a causa del coronavirus, segons ha informat el diari ‘Ideal’ de Granada. El pronòstic és greu.

El que va presidir el club merengue entre els anys 1995 i 2000 va acudir a l’hospital amb febre, on va quedar ingressat. Després del test del coronavirus, Sanz va donar positiu. 

Lorenzo Sanz (76 anys) va ser vicepresident durant l’època de Ramón Mendoza, posteriorment va governar el Madrid durant un lustre en què es van guanyar dues copes d’Europa. La del 1998, a Amsterdam, davant la Juventus, i la del 2000 a París davant del València.

Notícies relacionades

Després li va guanyar les eleccions Florentino Pérez. Fernando Sanz, fill del directiu, va formar part de la plantilla madridista i posteriorment es va integrar a la direcció del Màlaga.

Com a empresari, Lorenzo Sanz es va dedicar als negocis immobiliaris. Algun d’aquests el van conduir al banc dels acusats dels jutjats. A més, el 2018 va ser condemnat per l’Audiència de Madrid a tres anys de presó i al pagament d’una multa d’1,2 milions d’euros per un frau de sis milions a la hisenda pública.