DUEL A MONTILIVI

El Girona busca un salt davant de l'Albacete

L'equip català recupera Jonatan Soriano després d'un mes i mig de baixa per lesió

gironat

gironat

2
Es llegeix en minuts
Jordi Danés

El punt agredolç que va obtenir el Girona a  Anduva  (els de Martí no van saber conservar el 0-1 de Stuani a un quart d'hora per al final) pot cobrar un valor extra si els blanc-i-vermells superen aquest dissabte al Albacete (16.00 hores). “Aquesta és l'única intenció. Avui i en tots els partits. Guanyar”.

El tècnic de Montilivi sap que el seu equip té un marge escàs d'error si vol aspirar a tornar a Primera Divisió per la via directa, tot i que no es desvia un bri de la filosofia del partit a partit. “No veig res més enllà de l'Albacete perquè sé les dificultats que ens plantejarà aquest rival. No han perdut des del canvi d'entrenador (con Lucas Alcaraz els manxecs han empatat tres partits i han guanyat un) i han marcat sempre”, va comentar Martí.

Quatre baixes

El Girona afronta el duel amb quatre baixes. Maffeo està sancionat (la seva posició l'ocuparà Jordi Calavera), Ramalho no va superar les molèsties físiques que arrossega des de Miranda (va ser titular a Anduva) i Rivera i Aday continuen lesionats. L'altra cara de la moneda és la tornada d'Alcalá després de la sanció i sobretot de Jonatan Soriano, que torna després d'un mes i mig de baixa per lesió.

Joaquín Zeballos, nou jugador del Girona FC✅ El davanter uruguaià, de 23 anys i que arriba lliure, ha fet 19 gols i 4 assistències de gol aquesta última temporada.+INFO  https://t.co/ram8uv5pxJ#BenvingutJoaquín #GironaFC pic.twitter.com/egaXi94PZX— Girona FC (@GironaFC) March 6, 2020

 

Con una victòria, els blanc-i-vermells escalarien fins al tercer lloc i posarien pressió al Huesca y el Almería, que juguen més tard. També igualarien la millor ratxa de la temporada: set partits sense perdre i 14 punts de 18 possibles.

Notícies relacionades

L'Albacete, que està fora del descens però amb molt poc marge (hi ha cinc punts de diferència entre el setzè classificat i el penúltim), ha guanyat en intensitat i agressivitat, segons Martí. “És un equip que ha sigut capaç de reaccionar en situacions adverses (en els quatre últims partits s'ha refet tres vegades igualant un 0-1 a la Ponferradina, remuntant un 0-1 al Numància i neutralitzant un altre 0-1 al Rayo Vallecano), cosa que indica que creuen en el que estan fent”.

Fitxat el davanter uruguaià Joaquín Ceballos

El Girona va sorprendre a la tarda amb la incorporació del davanter uruguaià Joaquín Ceballos, un futbolista de 23 anys que pot fitxar perquè  arriba lliure  i perquè el Girona tenia una llicència sense ocupar. Zeballos, autor de 19 gols i 4 assistències al  Joventut (abans havia militat al Maldonado i a l'Huracán) ha firmat per quatre temporades i lluirà l'únic dorsal que quedava lliure a la primera plantilla: el 9.

Temes:

Girona FC