temor del contagi

El Honved hongarès suspèn el seu entrenador italià per por del coronavirus

Giuseppe Sannino no podrà entrenar el seu equip fins a nou avís, i ja li han buscat un substitut local

FILE PHOTO: The cityscape of Budapest with the Chain Bridge as seen from the Gellert Hill, in Budapest, Hungary November 15, 2018. REUTERS/Bernadett Szabo/File Photo

FILE PHOTO: The cityscape of Budapest with the Chain Bridge as seen from the Gellert Hill, in Budapest, Hungary November 15, 2018. REUTERS/Bernadett Szabo/File Photo / Bernadett Szabo (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

El Honved, que ocupa la cinquena plaça en la classificació de la Lliga hongaresa, ha destituït el seu entrenador italià Giuseppe Sannino com a precaució a causa del nou brot de coronavirus detectat a Itàlia. «El reemplaçament de Giuseppe Sannino i el seu assistent Alessandro Recenti és necessari perquè podrien haver estat en contacte amb persones que viuen en àrees afectades pel coronavirus», ha explicat el club de Budapest en un comunicat.

«El Honved es compromet a abordar la crisi de salut i limitar la propagació de l’epidèmia. Per això, i com a mesura de precaució, la directiva del club ha decidit nomenar un substitut temporal, defensant els seus seguidors, jugadors i empleats del club». Istvan Pisont es faria càrrec del partit de Lliga de dissabte contra Diosgyori VTK. Sannino, de 62 anys, va ser contractat al maig. Ha entrenat més d’una dotzena de clubs a Itàlia, així com el Watford a Anglaterra i el Levadiakos a Grècia.