Precaucions pel covid-19

El Barcelona es va sotmetre a un control de temperatura a l'avió a l'arribar a Nàpols

15/02/2020 15 February 2020, Spain, Barcelona: Barcelon’s manager Quique Setien watches his players in action during the Spanish Primera Division soccer match between Barcelona and Getafe at the Camp Nou stadium. Photo: Espa Photo Agency/CSM via ZUMA Wire/dpa

15/02/2020 15 February 2020, Spain, Barcelona: Barcelon’s manager Quique Setien watches his players in action during the Spanish Primera Division soccer match between Barcelona and Getafe at the Camp Nou stadium. Photo: Espa Photo Agency/CSM via ZUMA Wire/dpa / Espa Photo Agency/CSM via ZUMA W (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts

El Barcelona va confirmar a Efe que va rebre aquest dilluns un control de temperatura directament a l’avió en la seva arribada a Nàpols, on disputa aquest dimarts l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, en uns dies d’emergència a Itàlia pel coronavirus. 

 [Seguiu l’última hora sobre el coronavirus, en directe].

Set persones han mort en els últims dies al nord d’Itàlia a causa del coronavirus, i 219 més s’han encomanat, segons va informar el cap de Protecció Civil, Angelo Borrelli, en una compareixença davant dels mitjans.

La majoria dels encomanats es van registrar a les regions del nord de la Llombardia, el Vèneto i el Piemont, i els mitjans italians han informat en les últimes hores que també hi ha dos casos sospitosos a Nàpols, on es disputa aquest dimarts el duel del Barcelona.

L’emergència per la difusió de la malaltia va provocar la cancel·lació de tots els esdeveniments esportius previstos a la Llombardia, al Piemont i al Véneto, entre els quals quatre partits de la vint-i-cinquena jornada de la Sèrie A italiana.

Notícies relacionades

La temperatura de l’expedició del Barcelona va ser controlada abans de baixar de l’avió i de dirigir-se a l’hotel napolità en el qual s’allotja, van informar fonts del club blaugrana a Efe.

El tècnic Quique Setién compareixerà aquest dimarts a les 18.15 locals (17.15 GMT) en roda de premsa i a les 19.00 locals (18.00 GMT) dirigirà l’entrenament a la gespa del San Paolo.