nou fitxatge

Carriço deixa el Sevilla i fitxa pel Wuhan, de la ciutat on va sorgir el coronavirus

El central portuguès havia jugat 167 partits amb el conjunt andalús

01/11/2016 Daniel Carriço, jugador del Sevilla, en rueda de prensa de la Liga de Campeones

01/11/2016 Daniel Carriço, jugador del Sevilla, en rueda de prensa de la Liga de Campeones / SEVILLA FC (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts

El central portuguès Daniel Carriço ha fitxat pel Wuhan Zall FC de la Superlliga xinesa després de sis temporades i mitja al club de Nervión, en el qual ha jugat 167 partits després de la seva arribada del Reading anglès i del qual era segon capità, va informar l’entitat sevillista.

Carriço, que fa dues setmanes que no s’entrena amb l’equip i que no és convocat per Julen Lopetegui a l’espera de concretar-se el seu fitxatge pel Wuhan, era el futbolista amb més temporades consecutives a l’equip sevillista des de la seva arribada a l’estiu del 2013. En aquests més de sis anys i mig ha acumulat un total de 167 partits oficials com a blanc-i-vermell: 111 de Lliga –cinc gols–, 11 de Copa del Rei, 41 d’Europa League –dos gols–, 2 de Champions League i 2 de Supercopa d’Europa.

Sense la confiança de Lopetegui

Carriço, que va començar aquesta temporada sent un fix per a Julen Lopetegui, tanca la seva última mitja campanya com a nervionenc amb 11 partits disputats en la competició de lliga i una última trobada a casa davant del Qarabag en la Lliga Europa, competició de la qual ha guanyat tres títols consecutius entre el 2014 i el 2016.

Notícies relacionades

El Sevilla ha agraït al central la seva aportació i ha anunciat «un merescut comiat en els pròxims dies per al ja excapità» abans de la seva marxa al Wuham, equip de la ciutat de la qual va sorgir el brot del coronavirus que es troba concentrat des del passat 29 de gener a Sotogrande (Cadis).

L’entrenador del Wuhan, l’espanyol José González, ja ha anunciat que l’equip es mantindrà en terres gaditanes almenys fins al 24 de febrer. 

Temes:

Sevilla FC