a França

Duplantis busca aquest dimecres un nou rècord de perxa

El saltador suec de 20 anys lluita pel seu tercer registre mundial consecutiu després de fer-ho a Polònia i Glasgow

jmexposito52305577 sweden s armand duplantis takes part in the pole vault durin200215163710

jmexposito52305577 sweden s armand duplantis takes part in the pole vault durin200215163710 / Ian Rutherford

1
Es llegeix en minuts

L’atleta suec Armand Duplantis, amb tan sols 20 anys, s’ha convertit en una gran atracció atlètica per la seva especialitat en les proves de salt de perxa. ‘Mondo’, que ja va aconseguir dues vegades consecutives el rècord aquest hivern, lluita per la seva tercera marca mundial aquest dimecres, 19 de febrer, a partir de les 19.45 hores (Eurosport 1) en el míting de Liévin, al nord de França

La primera vegada a Polònia va fer una marca de 6,17 metres. Però és que dissabte passat a Glasgow, va obtenir un nou registre de 6,18. Duplantis fa gairbé des dels 6 anys que salta amb perxa i bat rècords, i pel que sembla, no té intenció de parar. En aquesta ocasió busca la nova plusmarca en plenitud de forma i motivació. 

Notícies relacionades

«És injust pensar que sempre batré el rècord. L’objectiu en cada competició és guanyar. Si em queda energia intentaré pujar el llistó una mica», va declarar Duplantis. 

Ara l’atleta suec es disposa a preparar i guanyar la medalla d’or de cara als Jocs Olímpics de Tòquio, on es trobarà amb Sam Kendricks Thiago Braz, actual campió.