reforç blanc

Florentino presenta Reinier, la seva nova perla de 18 anys

El futbolista brasiler jugarà, de moment, al Castella, a Segona B

Soccer Football - Real Madrid unveil Reinier - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - February 18, 2020   Real Madrid president Florentino Perez and Reinier pose with shirt during the press conference   REUTERS/Juan Medina

Soccer Football - Real Madrid unveil Reinier - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - February 18, 2020 Real Madrid president Florentino Perez and Reinier pose with shirt during the press conference REUTERS/Juan Medina / JUAN MEDINA (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

El jugador brasiler Reinier Jesús Carvalho va ser presentat aquest dimarts com a nou jugador oficial del Reial Madrid per a les pròximes sis temporades i va trepitjar per primera vegada la gespa del Santiago Bernabéu amb la samarreta del club, amb l’objectiu de «ser part de la seva història». «Avui és un dia molt feliç, és el dia en què compleixo el somni de la meva infància. Vull donar les gràcies al president i als directius del Reial Madrid, i la meva família, que sempre ha estat amb mi. Vull ser part de la història d’aquest gran club. ¡Hala Madrid!», va afirmar el jugador brasiler.

Notícies relacionades

La llotja d’honor del coliseu blanc va acollir la presentació del centrecampista, que va comptar amb la presència del president, Florentino Pérez, i dels exfutbolistes i ara treballadors del club Emilio ButragueñoSantiago SolariRaúl González Blanco i Álvaro Arbeloa.

Reinier Jesús, de 18 anys, és internacional brasiler en les categories inferiors. Va debutar professionalment amb el Flamengo el gener del 2019 després de formar-se al planter del Vasco da Gama i ha fitxat pel Reial Madrid fins al juny del 2026, tot i que inicialment tindrà fitxa del filial i jugarà amb el Castella a Segona Divisió B.