problemes blanc-i-vermells

Joao Félix es perd el derbi del Bernabéu

El davanter portuguès es va lesionar diumenge contra el Leganés

marcosl51173255 atletico madrid s portuguese forward joao felix  up  challen191202000044

marcosl51173255 atletico madrid s portuguese forward joao felix up challen191202000044 / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

1
Es llegeix en minuts

El davanter portuguès de l’Atlètic, Joao Félix, pateix una lesió muscular a la cama dreta, produïda durant el duel de lliga de diumenge passat contra el Leganés, que li fa impossible participar en el derbi del dissabte que ve, a les 16 hores, contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu.

El comunicat mèdic publicat aquest dimecres pel conjunt blanc-i-vermell, que no especifica el grau de la lesió, indica que queda «pendent d’evolució». Dimarts i dimecres es va entrenar a part del grup.

Les opcions

Sense Joao Félix, l’Atlètic dependrà d’Álvaro Morata  en l’atac al Santiago Bernabéu i haurà de buscar el seu company a la punta, lloc per al que es perfilen l’argentí Ángel Correa o el francès Thomas Lemar, que va entrenar en aquesta posició en l’entrenament d’ahir.

Notícies relacionades

A més de la possible baixa del mitjapunta lusità, l’Atlètic afrontarà el duel del Bernabéu sense Diego Costa, l’uruguaià José María Giménez i el colombià Santiago Arias, tots ells lesionats.

El conjunt blanc-i-vermell està pendent de la recuperació de Koke Resurrección, que s’ha entrenat a part en les dues sessions d’aquesta setmana, i l’anglès Kieran Trippier, que va tornar aquest dimecres a treballar amb la resta de companys.