MERCAT D'HIVERN

Celades: «Rodrigo està convocat, és el que puc garantir»

L'entrenador del València admet que no pot descartar que el davanter fitxi pel Barça

L'hispanobrasiler és la principal novetat en la llista per rebre aquest dissabte l'equip de Setién a Mestalla

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

Albert Celades sap on és, per això no va voler confirmar que d’aquí a una setmana, quan es tanqui el mercat de fitxatges, Rodrigo seguirà al València i no s’haurà marxat al Barça, al qual reben a Mestalla. Fa tot just cinc mesos, el pols públic al propietari Peter Lim per la sortida del davanter va ser una de les causes que va costar el càrrec a Marcelino García Toral, el seu antecessor.

«Puc garantir que està en la convocatòria i que és una opció més per jugar, això és el que puc garantir», va afirmar en sala de premsa. De fet, no va voler ni descartar que hi hagi negociacions que ell no conegui. «Sé el que sé, si hi ha una cosa que està passant i no ho sé, doncs... no vull parlar d’hipòtesis o rumors», va aclarir.

L’exblaugrana es va passar la roda de premsa llançant pilotes fora respecte al futur de Rodrigo, que després de superar els seus problemes físics va entrar en la convocatòria. «Ens ha transmès les seves bones sensacions», va assenyalar mirant de tornar el debat a la gespa.

Notícies relacionades

El que sí que va recordar és que ni per a ell ni per a jugadors com Kevin Gameiro, que pot acabar en el PSG, és la primera vegada. «Estan tranquils, estan bé i amb ganes de jugar», va confirmar Celades sense moure’s un bri del seu paper.