confessions

Mbappé: «He d'inspirar-me en la carrera de Cristiano Ronaldo»

El crac del PSG alava la fidelitat de Messi amb el Barça i assenyala que els seus ídols han sigut Zidane i CR7

marcosl51476908 topshot   paris saint germain s french forward kylian mbappe191223183420

marcosl51476908 topshot paris saint germain s french forward kylian mbappe191223183420 / FRANCK FIFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Kylian Mbappé ha reconegut que li agradaria tenir una carrera semblant a la de Cristiano Ronaldo, tot i que no vol treure cap mèrit a la trajectòria esportiva de Messi. L’estrella del París Saint Germain revela, en una entrevista amb ‘La Gazzetta dello Sport’, que els seus dos ídols són Zidane i Cristiano Ronaldo. La diferència entre el portuguès i l’argentí és, des del punt de vista del crac del PSG, que per tenir Messi com a mirall no hauria d’haver abandonat el Mònaco. Mbappé elogia la fidelitat del capità del Barça als colors i l’estil de joc de CR7.

«Si ets francès, òbviament creixes amb Zidane com a ídol. Després un altre ídol era Cristiano Ronaldo», ha explicat Mbappé. El davanter del PSG va créixer veient Ronaldo  i fins i tot va celebrar molts dels seus gols com a juvenil del Mònaco reproduint les celebracions de l’astre portuguès. També, Mbappé adornava la seva habitació en la seva etapa com a adolescent amb pòsters de Ronaldo.

El davanter del PSG té predilecció pels jugadors brasilers i així ho ratifica en les seves paraules. «M’encantaven els grans jugadors brasilers, com Pelé, Ronaldinho, Ronaldo Nazario i Kaká». 

Neymar celebra un gol al Parc dels Prínceps / FRANCK FIFE (AFP)

Elogis a Neymar

Notícies relacionades

Una de les millors duples ofensives del futbol europeu és sens dubte la formada per Mbappé i Neymar.  El francès ha elogiat el seu company. «Neymar és un grandíssim jugador, amb el qual tinc una bona relació fora del camp.» L’amistat entre els dos jugadors és una de les claus del bon moment del PSG.

No obstant, el jugador que més ha sorprès Mbappé  és Verrati. «És el jugador que més m’ha impressionat des que soc al PSG. És boníssim i és una sort increïble tenir-lo al meu equip. Estic orgullós de jugar amb ell», ha explicat.