Un any de la tragèdia

Emiliano Sala es va sentir «forçat» a deixar el Nantes

El futbolista va enviar un missatge de WhatsApp a un amic tres dies abans de morir en el qual li deia que no se sentia respectat pel club francès

zentauroepp49438608 files  in this file photo taken on november 4  2018 nantes  190814164608

zentauroepp49438608 files in this file photo taken on november 4 2018 nantes 190814164608 / JEAN-FRANCOIS MONIER

1
Es llegeix en minuts

Emiliano Sala, el futbolista argentí mort fa un any en un accident aeri, es va sentir «forçat» a deixar el Nantes, segons revela un nou missatge d’àudio. L’àudio, enviat pel servei de WhatsApp, va ser remès per Sala a un amic tres dies abans de l’accident, segons va explicar la cadena britànica BBC. El futbolista, de 28 anys, va morir, juntament amb el pilot David Ibbotson, quan l’avioneta que el portava de Nantes a Cardiff es va estavellar al canal de la Mànega. Els fets van passar el 21 de gener del 2019, aquest dimarts fa just un any.

En aquest missatge, Sala li deia al seu amic que no se sentia respectat pel Nantes després d’haver demanat en diverses ocasions una extensió de contracte. També parlava sobre els seus plans d’abandonar l’equip i que estava valorant les ofertes que li arribaven durant el mercat d’hivern.

El pilot continua desaparegut

Notícies relacionades

El futbolista finalment va prendre la decisió d’unir-se al Cardiff City, que va desemborsar més de 17 milions d’euros pel seu fitxatge, un rècord per a l’entitat gal·lesa.

No obstant, el fitxatge mai es va arribar a produir perquè Sala va morir en l’accident. Fins dues setmanes després de la caiguda de l’avioneta al mar no es va trobar el fuselatge de l’avió, del qual es va rescatar el cos de Sala, però no del pilot, que continua desaparegut.