Simeone es responsabilitza de la derrota de l'Atlètic

Els matalassers segueixen a la tercera posició general

jmexposito51330742 atletico madrid s argentinian coach diego simeone gestures d191213202452 / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

1

Després de la sorprenent derrota en qualitat de visitant contra l’Eibar 2-0 aquest dissabte, l’estrateg argentí de l’Atlètic de Madrid, Diego Simeone, va admetre que aquesta derrota va ser responsabilitat seva, tot i que si encara volen aspirar a la Lliga, no es poden donar el luxe de tornar a tenir partits així.

El Cholo va afirmar que «els partits comencen des del minut u» i si es cometen aquest tipus d’errors, és probable que no s’aconsegueixi un bon resultat: «Si a Ipurua surts malament, tens moltes opcions de perdre el partit», va afirmar.

El timoner va assegurar que el quadro de casa els va avisar en dues ocasions del que els passaria, fins que al minut 10 Esteban Burgos va obrir el marcador i va encaminar la victòria per a l’Eibar.

L’argentí va comentar que necessita reforços a la part de dalt i millorar molt al llarg de la setmana si volen aconseguir un bon resultat.

Ara l’Atlètic de Madrid es prepararà per lluitar dijous a la Copa del Rei amb el Cultural Lleonesa.