delictes de descobriment i revelació de secrets

Dos nous detinguts per difondre el vídeo íntim de l'extrenador del Màlaga Víctor Sánchez del Amo

La Policia Nacional ha arrestat dos homes, un de 43 anys a Torremolinos i un altre de 21 a Còrdova

GRAFAND4172. MÁLAGA, 15/01/2020.- Víctor Sánchez del Amo, destituido el pasado sábado como entrenador del Málaga por causas disciplinarias, durante la rueda de prensa ofrecida hoy en un hotel malagueño donde lamentó que, tras la difusión de un vídeo íntimo suyo de contenido sexual por las redes sociales y ser víctima de una extorsión, el club no le preguntó por su familia ni por él ni por cómo se sentía. EFE/Jorge Zapata

GRAFAND4172. MÁLAGA, 15/01/2020.- Víctor Sánchez del Amo, destituido el pasado sábado como entrenador del Málaga por causas disciplinarias, durante la rueda de prensa ofrecida hoy en un hotel malagueño donde lamentó que, tras la difusión de un vídeo íntimo suyo de contenido sexual por las redes sociales y ser víctima de una extorsión, el club no le preguntó por su familia ni por él ni por cómo se sentía. EFE/Jorge Zapata / Jorge Zapata (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut dues noves persones per la difusió, a través del servei de missatgeria WhatsApp, del vídeo íntim de l’extrenador del Màlaga Club de Futbol, Víctor Sánchez del Amo, segons han confirmat a Europa Press fonts policials.

Aquestes dues detencions, avançades aquest divendres per ‘Diario Sur’, s’afegeixen a la que es va produir divendres passat d’un veí del municipi cordovès de Puente Genil, de 41 anys, i que va difondre l’esmentat vídeo a través de la xarxa social Twitter.

Segons han informat Europa Press les mateixes fonts, el segon arrest, en aquest cas d’un home de nacionalitat espanyola de 43 anys, es va produir dimecres passat a la tarda a Torremolinos. Aquest dijous els agents van practicar la tercera detenció, en aquest cas un jove de 21 anys, també de nacionalitat espanyola, a Còrdova.

Als arrestats fins ara se’ls investiga per presumptes delictes de descobriment i revelació de secrets. Així, després de ser escoltats en declaració davant de la Policia Nacional van ser posats en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de comparèixer davant de l’Autoritat Judicial quan siguin requerits, han afegit.

Notícies relacionades

La investigació del cas està a càrrec del Grup de Ciberdelinqüència de la Comissaria de Màlaga i es dirigeix en dues línies: els presumptes extorsionadors, que van demanar el pagament en moneda virtual a l’exentrenador malaguista i a aquells que van difondre el vídeo no només a les xarxes socials, sinó per missatgeria instantània.

Aquesta setmana es va conèixer que el Jutjat d’Instrucció 10 de Màlaga s’encarrega de la investigació del cas del vídeo íntim; que va registrar uns 700 retuits a Twitter i que s’analitzaran cas a cas.