LA POLÈMICA DE SEGONA

El Màlaga planeja acomiadar aquest divendres Víctor Sánchez del Amo pel vídeo sexual

Els estafadors exigien 20.000 euros al tècnic per no difondre les imatges

rpaniagua51634063 01 01 1970 el entrenador del m laga  v ctor s nchez del amo 200107201428

rpaniagua51634063 01 01 1970 el entrenador del m laga v ctor s nchez del amo 200107201428 / MALAGA CF

1
Es llegeix en minuts

El polèmic vídeo difós en les xarxes socials amb Víctor Sánchez del Amo mostrant els genitals li acabarà costant el càrrec en el Màlaga. La intenció del club andalús és comunicar aquest divendres l’acomiadament de l’entrenador, que ja es troba suspès per aquestes polèmiques imatges. Tret d’una sorpresa, l’exjugador del Madrid no tornarà a asseure’s a la banqueta del club presidit per Al-Thani.

L’entitat andalusa ha convocat aquest divendres els mitjans per a una conferència de premsa sense preguntes en la qual s’hauria d’anunciar l’acomiadament de l’entrenador, que ja estava a la corda fluixa després de les seves declaracions de dissabte passat, en la prèvia del partit davant l’Oviedo, quan va carregar durament contra la gestió de la directiva i el director general del club, Richard Shaheen.

Recolzament del vestidor

Notícies relacionades

El vídeo de contingut sexual amb el qual han extorsionat el preparador seria un punt més en contra seu, malgrat els recolzaments que ha rebut al vestidor i d’exjugadors com Salva Ballesta. «Em semblaria roí per part del Màlaga que acomiadessin el Víctor pel vídeo», va dir l’antic davanter.

L’entrenador va posar el cas en mans de la policia dimarts i va denunciar que estava sent objecte d’un delicte contra la seva intimitat «amb assetjament i extorsió». També va apuntar que difondre aquestes imatges sense consentiment era un delicte recollit en el Codi Penal. Pel que sembla, els estafadors exigien 20.000 euros al tècnic per no difondre el vídeo. 

Temes:

Màlaga CF