LA JORNADA COPERA

El Jaén dona la campanada en la jornada de Copa del Rei

L'equip andalús s'imposa a l'Alabès i l'Andorra va estar a un penal d'eliminar el Leganés

El Granada elimina l'Hospitalet de Llobregat després de remuntar un 2-0 en contra

GRAF1014. JAÉN, 17/12/2019.- Los jugadores del Real Jaén muestran su alegría tras vencer al Alavés por 3-1 en el partido de Copa del Rey disputado hoy en el Nuevo Estadio de la Victoria. El Real Jaén, de Tercera División, dio la primera sorpresa del nuevo formato de la Copa del Rey al eliminar en una tarde-noche mágica al Alavés, de Primera División. EFE/José Manuel Pedrosa

GRAF1014. JAÉN, 17/12/2019.- Los jugadores del Real Jaén muestran su alegría tras vencer al Alavés por 3-1 en el partido de Copa del Rey disputado hoy en el Nuevo Estadio de la Victoria. El Real Jaén, de Tercera División, dio la primera sorpresa del nuevo formato de la Copa del Rey al eliminar en una tarde-noche mágica al Alavés, de Primera División. EFE/José Manuel Pedrosa / Jose Manuel Pedrosa (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nou format a partit únic de la Copa del Rei ha intensificat l’emoció de la competició. En la jornada copera d’aquest dimarts, alguns equips de Primera Divisió han passat conflictes per classificar-se per a la següent ronda.

El més sorprenent de la jornada ha sigut l’eliminació del’Alabès  pelJaén. L’equip andalús va vèncer els bascos per 3 a 1. El Granada també va estar al caire de l’eliminació davant de l’Hospitalet de Llobregat però va aconseguir remuntar un 2 a 0 en contra per acabar la trobada 2-3. L’expulsió d’Adrià Parera en el minut 50 va canviar el partit.

ElFC Andorra va estar a punt del miracle però no va tenir sort en els penals. El partit dels andorrans contra el Leganés va acabar amb empat a un després de la pròrroga. No obstant, l’Andorra va fallar el penal que li hagués permès passar de ronda. Finalment, es va classificar el Leganés.

Més partits

Notícies relacionades

L’Eibar va golejar amb autoritat el Logronyo (0-5) il’Athletic Club de Bilbao va passar per sobre del’Intercity Sant Joan (0-3).

Els partits de classificació copera continuen aquest dimecres. Vuit equips catalans juguen avui, entre aquests, el Lleida Esportiu-RCD Espanyol.