NOU PROJECTE

Piqué vol un Andorra femení

El projecte faria que les futures jugadores del club pirinenc juguessin inicialment en la categoria més baixa del futbol català

rp-fcandorra mblanch-17

rp-fcandorra mblanch-17 / MARICEL BLANCH

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gerard Piqué té la intenció de crear un FC Andorra femení per a la temporada 2020-2021, segons recull ‘El Periòdic d’Andorra’ en la seva edició d’avui, tot i que de moment el club està estudiant la viabilitat del projecte.  La intenció del FC Andorra seria tenir equip femení, però encara no se sap en la categoria que jugarien o si seria una secció de futbol professional o aficionada. El que s’estudia en el dia d’avui és que l’equip jugués en la categoria més baixa, la Segona Catalana.

Notícies relacionades

L’ENFAF és l’equip femení de màxima representació a Andorra i la creació d’un altre club andorrà podria minvar les opcions d’atreure jugadores a l’ENFAF, tot i que ara per ara tan sols és un projecte que s’ha de concretar.

Compra del FC Andorra

El futbolista del Barça es va convertir en el propietari del club andorrà el desembre del 2018 i, gràcies a la compra de la plaça del Reus, que va desaparèixer per impagaments, va poder situar el FC Andorra a Segona Divisió B després d’aportar 450.000 euros a la RFEF per a l’adquisició de la plaça.