LA CRISI BLANC-I-BLAVA

L'Espanyol, nou cuer de Primera

El club blanc-i-blau realitzarà dimarts la junta d'accionistes immers en una gravíssima crisi esportiva

El Betis de Rubi, que ha reaccionat amb tres victòries consecutives, visita diumenge al conjunt periquito

marcosl51256832 graf4960  madrid  07 12 2019   el entrenador del rcd espanyo191208192744

marcosl51256832 graf4960 madrid 07 12 2019 el entrenador del rcd espanyo191208192744 / Rodrigo Jimenez

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua

Óscar Kevin Rodrigues han enviat l’Espanyol al fons de la classificació. Tres golassos des de fora de l’àrea. Dos del centrecampista format a la pedrera delMadrid: el primer a pilota parada després d’un superb llançament de falta i el segon culminant una rapídisima transició delLeganés de Javier Aguirre. I el tercer del lateral esquerrà. Amb aquest triomf del conjunt madrileny davant delCelta (3-2), l’equip deMachínté ara l’etiqueta de cuer de Primera Divisió. Tots dos estan empatats a nou punts amb el Leganés, però l’Espanyol és últim.

Immers en una gravíssima crisi esportiva, el club acollirà dimarts la tradicional junta d’accionistes, coincidint amb l’arribada de Chen Yansheng, el propietari xinès. Res canvia a pel que fa als números (l’Espanyol continua estant a cinc punts de la salvació, que marca el Mallorca amb 14 punts), però més a baix ja no pot caure. I diumenge arriba el Betis deRubiiBorja Iglesias, més morbositat impossible, a Cornellà-el Prat en un partit que té un aire dramàtic quan ni tan sols s’ha arribat al final de la primera volta del campionat.

«No m’ha donat temps a pensar en l’Espanyol, però per a mi serà un partit especial» (Rubi) 

L’equip andalús sí que ha fet bé la seva feina. Estava Rubi més qüestionat que mai amb la directiva del Betis negociant fins i tot el retorn de Quique Setién al Benito Villamarín quan ha encadenat tres triomfs consecutius, que li han permès fugir de la zona tenebrosa.

«Els desitjo el millor»

Notícies relacionades

«No m’ha donat temps a pensar en l’Espanyol», va dir Rubi després de guanyar l’Athletic (3-2) gràcies a un triple de Joaquín. «Però per a mi serà un partit especial. Serà el meu retorn al lloc on he estat cinc temporades entre tècnic i jugador. Independentment que busquem la victòria, els desitjo el millor», va afegir apel·lant el tècnic català a la diplomàcia.

Machín, pitjor que Gallego 

El Betis ha reaccionat i bé, instal·lat ara en una còmoda 11a posició després de sumar nou punts de nou de possibles. L’Espanyol, en canvi, no sap sortir d’allà. I cada vegada s’enfonsa més a baix entrant en un territori molt pantanós. Ni el canvi d’entrenador ha obrat l’efecte desitjat. Amb Machín ha sumat 4 punts de 24 de possibles. Amb Gallego, en canvi, va sumar un punt més: 5 de 24.