decisió oficial

Movistar+ emetrà la Supercopa d'Espanya des de l'Aràbia Saudita

TVE havia renunciat a l'estar disconforme amb l'elecció de la seu

marcosl50855346 graf7253  las rozas  madrid   11 11 2019   el presidente de 191112182351

marcosl50855346 graf7253 las rozas madrid 11 11 2019 el presidente de 191112182351 / Kiko Huesca

1
Es llegeix en minuts

La Supercopa d’Espanya l’emetrà Movistar+, segons ha confirmat la Reial Federació Espanyola de Futbol i la plataforma televisiva, després de la negativa de RTVE a la transmissió del torneig, que es disputarà a l’Aràbia Saudita, i un dia després de confirmar-se els horaris de les semifinals i la final.

Movistar+ emetrà les dues semifinals, entre el Reial Madrid-València el 8 de gener i el Barcelona-Atlètic de Madrid el 9, a més de la final el diumenge 12 a través de la seva plataforma, que serà acompanyada per la cobertura de les prèvies als partits, reaccions i l’anàlisi de cada un d’ells després de finalitzats.

El dispositiu

Notícies relacionades

La decisió que sigui Movistar+ el canal pel qual s’emetrà la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita es produeix després que RTVE es negués a licitar pels drets televisius del campionat al saber que es jugaria a l’Aràbia Saudita perquè consideren que en aquest país no respeten els drets humans. Segons va manifestar l’ens, «té la capacitat discrecional de presentar-se a les ofertes de drets esportius que consideri oportunes, d’acord amb els seus objectius de programació».

La RTVE va afirmar, no obstant, que «continuarà donant suport les competicions esportives nacionals i internacionals», però no farà cas a la sol·licitud de Luis Rubiales, president de la RFEF, de transmetre la Supercopa. Movistar+ traslladarà a Yeda, ciutat on es disputarà el torneig, Carlos MartínezMichael Robinson i Julio Maldonado en la narració i Ricardo Sierra i Mónica Marchante a peu de camp i a la llotja d’autoritats.

La Copa del Rei a Mediaset i DAZN

<strong>La Copa del Rei de futbol </strong>podrà seguir-se a Mediaset Espanya i DAZN les pròximes tres temporades, després de l’acord al qual han arribat per subllicenciar la plataforma de ‘streaming’ especialitzada en continguts esportius en directe i a la carta els drets adjudicats per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a Mediaset Espanya.