11 d’ag 2020

Anar al contingut

decisió oficial

Movistar+ emetrà la Supercopa d'Espanya des de l'Aràbia Saudita

TVE havia renunciat a l'estar disconforme amb l'elecció de la seu

Movistar+ emetrà la Supercopa d'Espanya des de l'Aràbia Saudita

Kiko Huesca

La Supercopa d’Espanya l’emetrà Movistar+, segons ha confirmat la Reial Federació Espanyola de Futbol i la plataforma televisiva, després de la negativa de RTVE a la transmissió del torneig, que es disputarà a l’Aràbia Saudita, i un dia després de confirmar-se els horaris de les semifinals i la final.

Movistar+ emetrà les dues semifinals, entre el Reial Madrid-València el 8 de gener i el Barcelona-Atlètic de Madrid el 9, a més de la final el diumenge 12 a través de la seva plataforma, que serà acompanyada per la cobertura de les prèvies als partits, reaccions i l’anàlisi de cada un d’ells després de finalitzats.

El dispositiu

La decisió que sigui Movistar+ el canal pel qual s’emetrà la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita es produeix després que RTVE es negués a licitar pels drets televisius del campionat al saber que es jugaria a l’Aràbia Saudita perquè consideren que en aquest país no respeten els drets humans. Segons va manifestar l’ens, «té la capacitat discrecional de presentar-se a les ofertes de drets esportius que consideri oportunes, d’acord amb els seus objectius de programació».

La RTVE va afirmar, no obstant, que «continuarà donant suport les competicions esportives nacionals i internacionals», però no farà cas a la sol·licitud de Luis Rubiales, president de la RFEF, de transmetre la Supercopa. Movistar+ traslladarà a Yeda, ciutat on es disputarà el torneig, Carlos MartínezMichael Robinson i Julio Maldonado en la narració i  Ricardo Sierra i Mónica Marchante a peu de camp i a la llotja d’autoritats.

La Copa del Rei a Mediaset i DAZN

La Copa del Rei de futbol podrà seguir-se a Mediaset Espanya i DAZN les pròximes tres temporades, després de l’acord al qual han arribat per subllicenciar la plataforma de ‘streaming’ especialitzada en continguts esportius en directe i a la carta els drets adjudicats per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a Mediaset Espanya.

Així ho ha anunciat aquest dijous el grup de comunicació liderat per Paolo Vasile, que, a més, ha detallat que els espectadors podran seguir a través de DAZN un mínim de 50 partits de cada una de les pròximes tres edicions del torneig del KO, que inclouran almenys 32 xocs de les dues primeres rondes eliminatòries i tots els partits de setzens, vuitens, quarts, semifinals i final.

Per la seva banda, Mediaset Espanya emetrà en obert 15 d’aquests partits, a raó de dos enfrontaments per cada ronda fins a les semifinals, i aquests últims quatre partits els oferirà juntament amb la gran final.