CANVI D'ORGANITZADOR

L'empresa Tennium, nou gestor del Trofeu Godó

La junta directiva del Reial Club de Tennis Barcelona i l'Open Banc Sabadell han acordat cedir els drets d'organització i l'explotació comercial a la companyia especialitzada a gestionar competicions de tennis, a partir del 2021

godo-1

godo-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Trofeu Comte de Godó tindrà un nou gestor a partir del 2021. Serà l’empresa Tennium la que s’encarregarà d’organitzar la competició de tennis i de la seva explotació comercial. Així ho han acordat la junta directiva del Reial Club de Tennis de Barcelona i els directors executius del’Open Banc Sabadell.

Des del 1987, el Trofeu Comte de Godó l’organitza l’empresa International Management Group (IMG), però amb aquesta decisió, serà Tennium, a partir del 2021, que es farà càrrec d’organitzar el Godó.

La proposta econòmica ha sigut un factor clau per acceptar l’oferta de Tennium, tot i que també ha prevalgut l’experiència que ha tingut com a organitzador d’altres esdeveniments de tennis i les idees noves sobre el model de negoci del torneig.

Canvi de gestor del Godó

Els encarregats de decidir qui seria el nou organitzador del Trofeu Comte de Godó han tingut fins a sis propostes per escollir, però ha sigut Tennium l’escollida a causa de la bona interpretació que pot tenir del torneig en el futur. El procés de convocatòria ha durat sis mesos i, ara, amb aquest nou organitzador, el RCTB espera una transformació del seu torneig que estigui d’acord amb les noves evolucions i transformacions tecnològiques que està vivint el tennis en els últims anys.

Notícies relacionades

Jordi Cambra, president del RCTB, ha expressat el seu agraïment cap a l’IMG. «En nom de la Junta Directiva i dels socis d’aquest club, vull transmetre a IMG nostre més sincer agraïment per la gran feina desplegada any rere any, gràcies a la qual aquesta emblemàtica competició del club i de la ciutat de Barcelona ha anat adquirint rellevància internacional fins a convertir-se en un esdeveniment tennístic de referència a nivell global».

Per part de la companyia de Tennium, el CEO,  Kristoff Puelinckx, ha explicat que és un honor poder organitzar el Trofeu Comte de Godó i agraeix la confiança de la junta directiva del RCTB. Al seu torn, Puelinckx està molt il·lusionat amb poder evolucionar la competició de tennis d’excel·lència de la ciutat de Barcelona.