luis enrique / periodico

Luis Enrique: «Robert Moreno no és aquí perquè ha sigut deslleial»

el seleccionador explica davant de la premsa els motius de la polèmica sortida del seu antecessor i ex mà dreta

2
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Flanquejat per Rubiales i Molina, Luis Enrique Martínez va oficialitzar la seva tornada a la banqueta de la selecció amb una compareixença obligada per l’esperpèntica sortida del càrrec de Robert Moreno, el que va ser el seu ajudant més pròxim i successor, i la ruptura de les seves relacions: «Jo no vull ningú deslleial al meu cos tècnic. L’ambició desmesurada és un gran defecte», va argumentar el nou seleccionador enmig d’un discurs ben planificat per complementar el decorat que va muntar Rubiales, que deixa Moreno com a dolent i Luis Enrique en el seu paper: «Un ogre que de vegades és simpàtic, aquesta etiqueta em va bé», va dir el seleccionador ja relaxat, després de narrar la seva història. 

«Em veig obligat a donar més explicacions de les que m’hauria agradat. Fujo de polèmiques, però aquesta està generada per una persona que ha treballat molts anys amb mi», va començar dient Luis Enrique.«El desacord amb Robert s’esdevé el 12 de setembre, l’únic dia que vam tenir contacte, i en aquesta reunió veig que vol ser el seleccionador a l’Eurocopa i que després torni jo. M’ho veia a venir, entenc que li faci il·lusió, que és l’oportunitat de la seva vida i que és ambiciós, però, per mi, és ser deslleial», va explicar Luis Enrique.

Cap retret esportiu

Amb un to general d’agraïment, no només a la Federació, i entre un ambient distès, Luis Enrique va exonerar la Federació de l’embolic: «L’únic responsable que Moreno no estigui al meu ‘staff’ soc jo, ni Rubiales ni Molina. Em sento responsable i no orgullós de la manera com ha acabat tot», va assegurar.

Notícies relacionades

Tot i que no va voler, el nou seleccionador va haver de respondre a més qüestions incisives del seu antic ajudant: «La vida et dona peu per conèixer les persones», va dir per deixar a la llum la decepció personal que sent amb Robert Moreno: «Ha sigut un classificació brillant, en l’aspecte professional no tinc res a criticar a Moreno, de l’altre no tenia dubtes fins que les paraules deien una cosa i els fets, una altra. Vaig pensar que aguantar amb una persona que no considerava lleial era el més fals que hauria pogut fer», va assegurar en una altra resposta.  «M’hauria agradat deixar de remoure les escombraries i mirar cap endavant. No soc el bo de la pel·lícula, però el dolent tampoc», va intentar dir a tall de conclusió.

Així ho hem explicat en directe:

Actualitzar

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Fa 1601 dies

Carregar més