QUATRE VEGADES CAMPIÓ

El Brasil guanya el Mundial sub-17

Una remuntada en els últims minuts per 2-1 davant Mèxic va suposar el títol per a la selecció sud-americana

brasil-sub17

1

El Brasil s’ha proclamat campiona del Mundial sub-17 per quarta vegada al derrotar Mèxic (2-1). Els brasilers anaven perdent per la mínima fins que en el minut 84 van aconseguir l’empat i en el 93 es va desencadenar la bogeria amb el gol de la victòria. Kaio Jorge i Lazaro van ser els autors dels gols del Brasil i, per la seva banda, Mèxic va marcar en el minut 66, però no van resistir fins al final i van perdre el matx en els últims instants.

El partit va tenir el guió esperat. El Brasil va sortir a mossegar en la primera part, tot i que no va poder marcar. Ja en la segona meitat, els mexicans van fer un pas endavant i van fer l’únic gol del partit fins llavors. Bryan González va marcar amb una rematada de cap. No obstant, l’ímpetu local va aconseguir acorralar la tricampiona.

Bogeria final

L’àrbitre del partit va xiular penal en el minut 83 de partit després de consultar-ho amb el VAR. Kaio Jorge no va perdonar des dels 11 metres. A partir d’aquí, el Brasil es va abocar a l’atac, ja que veia la victòria a prop. Finalment, en el 93 va ser Lazaro qui va aprofitar una centrada des de la banda dreta per xutar i marcar el gol que culminava la remuntada. Feia 16 anys que el Brasil sub-17 no guanyava una competició.