TENSIÓ A TORÍ

Cristiano, furiós després de ser substituït per Sarri en el Juve-Milan

El davanter va abandonar molest l'estadi abans d'acabar el partit després d'encadenar dos canvis en els dos últims partits

«Si s'ha enfadat pel canvi m'agrada, però ell no estava bé físicament», argumenta el tècnic italià

marcosl50843690 soccer football   serie a   juventus v ac milan   allianz st191111082645

marcosl50843690 soccer football serie a juventus v ac milan allianz st191111082645 / MASSIMO PINCA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El partit estava complicat per a la Juventus. El Milan havia creat perill a la porteria de Szczesny, però no aconseguia encertar-la amb l’últim xut. Llavors, Maurizio Sarri, el tècnic de la Vecchia Signora, va ordenar el canvi de Cristiano Ronaldo, que no havia tingut cap rellevància en el partit. Era el minut 55. El portuguès se’n va anar i va entrar Dybala, convertit en l’heroi de la Juve, ja que va firmar el gol del triomf (1-0, m. 77), que el retorna al lideratge de la Serie A.

Però Cristiano se’n va anar amb mala cara del camp. Ni va passar per la banqueta. Va saludar fugaçmentDybala, va mirar cabrejatSarri, a qui va adreçar alguna paraula, tot i que ni tan sols les càmeres de televisió van poder captar el contingut d’aquest missatge. I va marxar directament al vestidor. «Si s’ha enfadat m’agrada. No tinc cap problema amb ell», va argumentar després l’entrenador de la Juventus per evitar qualsevol polèmica.

De Moscou a Torí

Però hi ha cas Ronaldo. Per primera vegada des que va arribar a la Juventus ha estat substituït en dos partits consecutivament i sempre ha entrat Dybala al seu lloc. Així va passar a Moscou davant del Lokomotiv amb 1-1 al marcador quan el portuguès va abandonar el camp (m. 82). El gol de Douglas Costa en l’últim sospir (m. 93) va donar el triomf a la Juve. Així va succeir també a Torí: 0-0 amb CR7 i després 1-0 sense ell.

Hi ha cas perquè fins i tot Fabio Capello, que exerceix de comentarista a la televisió, s’hi va unir amb unes dures crítiques. «Fa tres anys que no regateja ningú. Jo ho recordo quan ho feia i ara ho fan Dybala i Douglas Costa», ha dit el que va ser entrenador del Madrid, entre altres clubs. «Que no s’hagi assegut a la banqueta i que li hagi dit alguna cosa a Sarri no deixa una bona imatge de Cristiano. Jo l’hauria renyat, cal respectar els companys», ha dit Capello en al·lusió a la fúria que va mostrar el portuguès quan va ser substituït.

Fa tres anys que Cristiano no regateja ningú» (Fabio Capello)

Capello ha recordat que Cristiano és «un supercampió dins de l’àrea, el més fort de tots», però no fora. I ha elogiat Sarri per tenir el «coratge» de substituir-lo, perquè ara el portuguès no està marcant la diferència.

«Si és veritat que se n’ha anat de l’estadi abans del final del partit és un problema que ha de resoldre amb els seus companys» (Sarri)

Notícies relacionades

«Vull agrair que estigui jugant i que estigui a la nostra disposició», ha revelat Sarri. «L’últim mes ha tingut un problema al genoll, va rebre un cop que li ha provocat un petit hematoma al lligament col·lateral, que li provoca dolor. Per això, no pot entrenar-se tant», ha precisat el tècnic de la Juve.

Però després del canvi contra el Milan, Cristiano ni tan sols va esperar al final del partit per abandonar l’estadi. «És una cosa que no sé. Si és veritat que se n’ha anat abans del final és un problema que ha de resoldre amb els seus companys», ha admès Sarri, recordant que és una cosa que ha de discutir l’estrella portuguesa amb la resta de la plantilla de la Juve.