crisi a l'equip

Els jugadors del Nàpols es rebel·len i se salten la concentració

Els futbolistes planten cara al president després de l'empat en la Champions

aguasch46365690 epa4746  mil n  italia   26 12 2018   los jugadores del napo181227120500

aguasch46365690 epa4746 mil n italia 26 12 2018 los jugadores del napo181227120500 / MATTEO BAZZI

1
Es llegeix en minuts

La concentració imposada pel president del Nàpols, Aurelio de Laurentiis, ha sigut trencada pels jugadors de l’equip, quan dimarts van decidir saltar-se el «càstig».  Els futbolistes, una vegada es va acabar el partit, no van tornar a Castel Volturno, però en canvi sí que ho va fer Ancelotti. L’entrenador va tornar sol al centre esportiu del conjunt italià. 

No obstant, a Carlo Ancelotti no li agrada la idea del seu president que el seu equip estigui concentrat durant gairebé una setmana. L’entrenador italià ho va dir en la roda de premsa prèvia al partit de Champions contra el Salzburg quan va explicar que la decisió la va prendre la directiva i cal acceptar-la, però a ell personalment no li agrada.

No obstant, els jugadors del Nàpols han desobeït les ordres del president i, des de dimecres, van trencar la regla d’estar concentrats. Ara per ara, no hi ha resposta del club, però caldrà estar atents per saber què passa entre directiva, jugadors i entrenador. De moment, l’ambient no és bo.

Ancelotti no va fer roda de premsa

Notícies relacionades

Després de l’empat en la Champions contra el Salzburg a San Paolo (1-1), el tècnic italià no va acudir a la roda de premsa, com tampoc ho van fer els jugadors. La situació és molt tensa i des d’Itàlia s’especula amb un imminent acomiadament d’Ancelotti. 

L’actual entrenador del Nàpols ja va ser destituït l’octubre del 2017 amb el Bayern de Munic, quan des de la directiva bavaresa es va optar per prescindir dels seus serveis després d’obtenir mals resultats.

Temes:

Itàlia