duel d'ascendits

Torna la Lliga amb el Granada-Osasuna d'aquest divendres

rpaniagua49644902 graf4099  pamplona  31 08 2019   el jugador del ca osasuna r190831173826

rpaniagua49644902 graf4099 pamplona 31 08 2019 el jugador del ca osasuna r190831173826 / Jesus Diges

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Granada i l’Osasuna, dos equips que han ascendit recentment i que estan firmant un destacat inici de campionat, obren aquest divendres la novena jornada de la Lliga Santander a l’estadi Nuevo Los Cármenes amb un xoc en el qual tots dos persegueixen un triomf que prolongui les seves bones sensacions.

El Granada arriba al partit després d’haver perdut en l’anterior jornada davant el Reial Madrid (4-2), però amb la tranquil·litat que li donen els 14 punts que acumula en la taula i que li permeten tenir per davant només el mateix equip blanc, el Barcelona i l’Atlètic de Madrid. L’Osasuna arriba al duel amb 11 punts, en onzena posició, després d’haver aconseguit dues victòries, cinc empats i només una derrota, davant el Madrid al Santiago Bernabéu.

El tècnic Diego Martínez torna a trobar-se amb problemes en forma de baixes, ja que a les conegudes de Fede Vico, Joaquín Marín ‘Quini’ i el colombià Neyder Lozano, s’uneixen la del migcampista Ángel Montoro, lesionat, i la del central Germán Sánchez, sancionat per acumulació d’amonestacions.

Martínez torna a comptar amb el migcampista camerunès Yan Eteki, recuperat d’un esquinç de turmell, i amb el lateral Álex Martínez, que ha rebut l’alta mèdica aquesta setmana després d’haver arrossegat una lesió muscular des de la pretemporada, tot i que cap jugarà d’inici.

El propòsit dels ‘rojillos’ és guanyar

El Club Atlètic Osasuna buscarà a Los Cármenes la tercera victòria de la temporada en la tornada a la competició de la Lliga després de l’aturada de seleccions. L’Osasuna arriba amb la moral pels núvols després d’haver guanyat el seu últim partit de la Lliga davant el Vila-real.

Notícies relacionades

El tècnic de l’Osasuna, Jagoba Arrasate, ha destacat l’equip nassarita com «un dels millors conjunts ofensivament, a més d’equip revelació» del campionat, de manera que «entrar bé al partit i jugar de forma vertical sabent el que som» seran les claus per aconseguir els tres punts.

Arrasate ha assegurat que la sortida de Granada «és una de les més complicades de la temporada, però volem donar continuïtat a l’última victòria davant el Vila-real a El Sadar per arribar a la xifra de 14 punts».

Prepartit

<span style="font-size: 1.6rem;"><strong>Granada:</strong> Rui Silva; Víctor Díaz, Domingos Duarte, Martínez, Carlos Neva; Gonalons, Yangel Herrera, Azeez; Antonio Puertas, Machís i Soldado.</span>