aposta a la lliga

Garbajosa: «Amb Endesa comença una nova època per al bàsquet femení»

zentauroepp50334835 deportes garbajosa  endesa liga baloncesto femenino191010180523

zentauroepp50334835 deportes garbajosa endesa liga baloncesto femenino191010180523 / alberto nevado piqueras

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jorge Garbajosa, president de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), va dir aquest dijous a Madrid que amb Endesa, presentada com a patrocinador principal de la Lliga Femenina, «comença una nova època».

«Nosaltres diem ‘soci’ a Endesa, i crec que el concepte s’està quedant petit. Aquest acord és conseqüència d’una relació molt estreta des de fa molts anys», va comentar.

Jorge Garbajosa, José Bogas i María José Rienda / EL PERIÓDICO

«Endesa ja era part dels èxits de la selecció femenina, però aquests èxits no són espontanis, són causa del gran treball que s’està fent durant molts anys des dels clubs», va apuntar Garbajosa. «Aquest viatge ens dona molt més que un patrocini perquè Endesa és bàsquet», va concloure el màxim mandatari del bàsquet espanyol.

Una oportunitat única

Notícies relacionades

Per la seva part, José Bogas, conseller delegat de l’empresa elèctrica espanyola, va admetre que l’acord entre les dues entitats és «una oportunitat que no podien perdre». «Ha sigut un acord fàcil, ràpid i honrat. I ha sigut així per la manera de treballar de la Federació i pels valors que ens ofereix el bàsquet a la nostra empresa», va comentar. Una col·laboració que per a Bogas «segur serà a llarg termini» perquè per a ells és «una assegurança de vida» relacionar-se amb la Lliga Femenina.

Finalment, María José Rienda, presidenta del Consell Superior d’Esports, va afirmar que «per tenir aquests èxits cal tenir una lliga potent, que representi els valors de l’esport». Durant l’acte, celebrat a la seu d’Endesa, van assistir de la mateixa manera una representant de cadascun dels 14 clubs participants.