29 febr 2020

Anar al contingut

CRITS DE 'GALLEGO, VES-TE'N JA'

Gallego: «Em sento capacitat, no s'ha de ser alarmistes»

El tècnic considera que el joc de l'Espanyol ha crescut, malgrat que segueix en zona de descens

Raúl Paniagua

Gallego: «Em sento capacitat, no s'ha de ser alarmistes»

Andreu Dalmau

No es porten ni dos mesos de Lliga i David Gallego, el tècnic de l’Espanyol, està sota sospita. La derrota davant el Valladolid, quarta a casa, va col·locar l’entrenador blanc-i-blau en el focus de les crítiques. «Gallego, ves-te’n ja», va cridar en diverses ocasions la grada del RCDE Stadium, cansada de veure perdre al seu equip, que camina en zona de descens. «Em sento capacitat, per descomptat» ha dit Gallego, convençut que podrà superar la greu crisi en què està submergit.

«No acabem de saber tocar la tecla dels resultats, però l’equip, per joc, ha crescut. Els errors individuals no amaguen el bon treball col·lectiu», ha recalcat el tècnic de l’Espanyol. «No s’ha de ser alarmistes», ha remarcat Gallego.

«S’ha d’acceptar el que diu l’afició, però tinc clara la meva feina i quin és el camí. Continuaré sent un lluitador» (Gallego)

«L’afició és sobirana, és la que paga i es manifesta», ha admès l’entrenador blanc-i-blau quan se l’ha qüestionat sobre els crits del públic en què es reclamava la seva destitució. «S’ha d’acceptar el que diu, però tinc clara la meva feina i quin és el camí. Seguiré sent un lluitador i hi insistiré».