declaracions a 'sport bild'

El president del Bayern amenaça de no cedir jugadors a la selecció d'Alemanya si Ter Stegen n'és el porter titular

Uli Hoeness adverteix que «no acceptarà un canvi a la porteria» del combinat alemany, que ara ocupa el porter del club bavarès Manuel Neuer

zentauroepp25368274 files  a photo taken on november 04  2013 in pilsen  shows f190925113551

zentauroepp25368274 files a photo taken on november 04 2013 in pilsen shows f190925113551 / MICHAL CIZEK

1
Es llegeix en minuts
Efe / Berlín

El president del Bayern de MunicUli Hoeness, ha advertit que el club bavarès no acceptarà el porter del FC Barcelona Marc-André ter Stegen com a titular de la selecció alemanya i, fins i tot, va amenaçar que, arribat el cas, deixaria de cedir jugadors per a partits internacionals. «No acceptarem que hi hagi un canvi [a la porteria]. Abans que això passi deixarem de cedir jugadors a la selecció», ha dit Hoeness en declaracions que publica avui la revista ‘Sport Bild’.

Notícies relacionades

El porter del Bayern, Manuel Neuer, és capità i porter titular de la selecció alemanya, però Ter Stegen reclama més oportunitats amb les seves grans actuacions amb el Barça. Davant d’això, Hoeness ha reaccionat dient que el seleccionador, Joachim Löw, i la Federació Alemanya de Futbol (DFB) haurien «de fer seure en un racó» el porter del conjunt blaugrana i dir-li amb claredat que no li correspon fer aquest tipus de declaracions públiques.

El mànager de la selecció alemanya, Oliver Bierhoff, ha dit que no el preocupen les amenaces de Hoeness i ha recordat que «un club està obligat pels estatuts de la FIFA a cedir jugadors». El president del Bayern, quan li han preguntat si buscarà el diàleg amb Löw, ha dit que no ho considerava necessari. «El registra en tot cas el que diem, i ja deu tenir les orelles vermelles», ha sentenciat Hoeness.