02 juny 2020

Anar al contingut

ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

Ferreyra, de quatre a sis setmanes de baixa

El davanter de l'Espanyol té una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra

Ferreyra, de quatre a sis setmanes de baixa

Facundo Ferreyra estarà de baixa de quatre a sis setmanes, en funció de la seva evolució, per la lesió muscular que va tenir diumenge passat, tot just anotar el gol de l’empat davant l’Eibar. El davanter argentí va ser sotmès a noves proves complementàries en les últimes hores que van confirmar que té una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra.

El jugador ja ha començat el treball de recuperació amb els fisioterapeutes del primer equip i s’haurà d’anar veient la seva evolució al llarg de les pròximes setmanes.

Corchia, amb tractament conservador

D’altra banda, Sébastien Corchia continuarà amb un tractament conservador durant uns dies per tractar la meniscopatia que pateix al genoll dret des del cap de setmana passat.

El defensa francès, que ha sigut avaluat en les últimes hores per diferents especialistes, ha seguit un tractament antiinflamatori i de descàrrega en aquests primers dies de la lesió i ara prosseguirà amb un tractament conservador en què s’aniran incrementant progressivament les càrregues de treball. 

En funció de la seva evolució durant els pròxims dies, s’avaluarà novament la seva situació i es determinarà si se segueix en aquesta línia d’actuació o s’opta per canviar el tractament.

Temes: Espanyol