El City pateix un inesperat revés i s'allunya del Liverpool

El Norwich, un acabat d'ascendir, sorprèn l'equip de Guardiola (3-2)

rpaniagua49860829 manchester city manager pep guardiola looks dejected on the 190914210136 / Joe Giddens

1

L’acabat d’ascendir Norwich City, amb la seva estrella, el finlandès Teemu Pukki, va aconseguir aquest dissabte imposar-se al campió de la competició i vèncer per 3-2 el Manchester City.

Els ‘Canaries’, que només havien guanyat un dels seus quatre partits anteriors aquesta temporada, van sorprendre els de Pep Guardiola deixant els tres punts a Carrow Road.

El Norwich es va posar 2-0 per damunt als 28 minuts gràcies als gols de Kenny McLean i Todd Cantwell, obligant el City a remuntar. Sergio Agüero va posar la primera pedra per donar-li la volta al marcador, quan va perforar les xarxes del Norwich als 45 minuts, just abans de marxar al descans.

Error d’Otamendi

Amb tot preparat en la segona part per a una ofensiva ‘Citizen’ que aboqués el joc contra la porteria dels locals, Nicolás Otamendi va cometre un error estrepitós. L’argentí es va quedar adormit a la sortida de la pilota. Emiliano Buendía li va robar la cartera i va deixar la pilota a Pukki perquè fes el seu sisè gol en la competició, a un dels ‘pitxitxi’ Agüero i Tammy Abraham, del Chelsea, que en sumen set.

El City va tenir per davant 40 minuts per intentar remuntar, però no va ser fins al 88 que Rodri va retallar distàncies i va posar el 3-2 amb un xut des de fora de l’àrea. No va tenir marge de maniobra ja el City, tot i que va disposar d’una bona oportunitat per equilibrar el partit en un xut d’Agüero que va atrapar ben a baix Krul.

A cinc punts

La derrota deixa els Celestes segons, però ja a cinc punts del Liverpool, que es manté líder una altra setmana i que sosté el seu rècord de cinc victòries en cinc partits. Els ‘reds’ sí que van aconseguir remuntar el seu pols davant elNewcastle (3-1).

En altres partits, el Chelsea va vèncer el Wolverhampton (2-5), mentre el Tottenham va atropellar el Crystal Palace (4-0) i el Manchester United va batre el Leicester amb un gol de penal de Rashford (1-0).