BOURNEMOUTH - M. CITY (1-3)

Agüero, amb dos gols, dirigeix el triomf del City

L'equip de Guardiola va governar el partit malgrat el golàs de Wilson que va acostar el Bournemouth al marcador

marcosl49561737 bournemouth  england   august 25  sergio aguero of mancheste190825172818

marcosl49561737 bournemouth england august 25 sergio aguero of mancheste190825172818 / Mike Hewitt

1

Va començar amb gol d’Agüero (m. 15) i va acabar amb una altra diana d’Agüero (m. 64). Així va dominar el Manchester City el partit davant del Bournemouth, que va governar amb autoritat sense immutar-se ni tan sols pel meravellós gol de falta de Wilson al temps afegit de la primera part que va afegir més emoció al duel. Però ràpidament el davanter argentí, a l’iniciar-se la segona meitat, va donar el partit per conclòs.

I la Premier, que només porta tres jornades, està igual que el curs passat. El Liverpool mana amb nou punts de nou de possibles, mentre que el City, després de l’empat que va cedir a casa seva la passada setmana amb el Tottenham, en té set gràcies al seu triomf sobre el Bournemouth, amb dos gols de Agüero i un de Sterling ((m. 43). L’Arsenald’Emery, que va perdre amb el Liverpool dissabte (3-1), és tercer, amb sis punts.

El City de Guardiola va manar amb enorme autoritat al punt que va completar 644 passades al partit. El Bournemouth, que va sortir a tancar-se però aviat va ser esquinçat pel primer gol de Agüero, tot just en va realitzar 173. Símbol, per tant, del domini aclaparador que va exercir l’actual campió de la Premier.

Però Wilson, el centrecampista gal·lès cedit pel Liverpool, que havia suplertCharlie Daniels, que va patir una greu lesió, que li va obligar a abandonar el terreny de joc en llitera, va deixar enmig de l’exhibició del Kun un extraordinari llançament de falta. La barrera del City va saltar com toca. Ederson va volar cap a l’escaire esquerre, però el xut, verinós, potent i, alhora, bonic, va evitar tots els obstacles.

Llavors, quan no passaven ni 20 minuts de la segona meitat, va tornar a aparèixer Agüero per donar-li el triomf al City després de fer el gol 400 com a professional. Tot un enorme registre per a l’exdavanter de l’Atlètic de Madrid.