prèvia de champions

L'Ajax convoca Van de Beek per a la prèvia de Lliga de Campions

El centrecampista holandès estaria negociant el seu fitxatge pel Reial Madrid

afp 1g25b6

afp 1g25b6 / EMMANUEL DUNAND (AFP)

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’Ajax continua comptant amb una de les seves estrelles, l’holandès Donny van de Beek, aliè a les negociacions que es mantenen pel centrecampista amb el Reial Madrid, i ha entrat en la llista de convocats del tècnic Erik ten Hag per al partit davant del PAOK.

Van de Beek segueix integrant l’Ajax, i forma part de l’expedició de l’equip holandès a Grècia, on aquest dimarts es juga el partit d’anada de la tercera eliminatòria d’accés a la fase de grups de la Lliga de Campions davant del PAOK.

Notícies relacionades

El centrecampista, que va reconèixer obertament l’interès del Reial Madrid després de converses amb el seu agent i les negociacions entre clubs, ja va jugar en el debut de lliga de l’Ajax dissabte passat: va marcar i va assistir en l’empat del seu equip en la visita al Vitesse.

La participació de Van de Beek amb l’Ajax en les rondes prèvies d’accés a la fase de grups, que serà sortejada el 29 del present agost, no afectaria la seva participació amb el Reial Madrid a la Lliga de Campions en el cas que es tanqués la seva contractació.