ENTRE EIVISSA I FORMENTERA

Messi i Suárez esgoten les seves últimes hores de vacances

La resta de l'equip del Barça ja s'ha incorporat als entrenaments per preparar el Gamper del pròxim 4 d'agost

zentauroepp49269352 dep190730170618

zentauroepp49269352 dep190730170618

1
Es llegeix en minuts
Andrea López-Tomàs

Poc descans els queda a les estrelles del Barcelona. Leo Messi i Luis Suárez esgoten les seves últimes hores de vacances abans d’incorporar-se als entrenaments d’Ernesto Valverde. Tot i que els seus companys ja s’han citat a la ciutat esportiva sota les ordres de l’entrenador, els dos davanters continuen disfrutant de les seves famílies envoltats de luxes. 

Luis Suárez ha compartit una instantània en el seu compte d’Instagram on se’l veu al costat de Messi relaxant-se sobre la coberta d’un barco al Mediterrani a prop de Formentera. Els jugadors han passat les seves vacances a l’illad’Eivissa  juntament amb les seves parelles i fills.

Notícies relacionades

També el crac argentí ha pujat una foto a la mateixa xarxa social on se’ls veu a ells dos al costat de les seves respectives parelles, Antonella Rocuzzo i Sofía Balbi, el jugador Cesc Fábregas i la seva dona Daniella Semaan, i el seu inseparable Pepe Costa amb la seva dona. 

Suárez no té previst tornar fins aquest dimecres 31 de juliol mentre que Messi no ho farà fins diumenge 4 d’agost, quan l’equip se cita per al Trofeu Joan Gamper contra l’Arsenal que servirà de presentació oficial davant de l’afició blaugrana.