LLÀGRIMES A L'ESTADI

Les lesions enfosqueixen la bona pretemporada del Girona

L'equip d'Unzué perd Valery Fernández i s'uneix a les baixes de Maffeo, Diamanka, Carles Planas i Sebas Coris

zentauroepp49216901 derby  england   july 25  valery fernandez of girona is stre190726195413

zentauroepp49216901 derby england july 25 valery fernandez of girona is stre190726195413 / James Williamson - AMA

1
Es llegeix en minuts
Jordi Danés

La victòria del Girona aquest dijous al camp del Derbi County (0-2) va quedar absolutament eclipsada per les llàgrimes del jove Valery Fernàndez, que va abandonar el Pride Park en llitera, amb oxigen i uns gestos de dolor que ja demostraven que la lesió al genoll que va patir cinc minuts després d’ingressar al terreny de joc podia ser molt greu. Dijous es van confirmar els pitjors pronòstics després de sotmetre’s a una ressonància a Manchester. El jove futbolista, una de les grans troballes de la temporada passada (17 partits en primera divisió i 5 de copa), haurà de passar per la sala d’operacions i serà baixa per un període no inferior als set o vuit mesos. El jugador, nascut fa 19 anys a l’Escala, té trencat el lligament encreuat anterior del genoll dret amb afectació al menisc.

Notícies relacionades

Un cop dur per al Girona, els bons resultats del qual i sensacions a la pretemporada (els d’Unzué, prèviament, van guanyar l’Al Arabi (2-1) i el Bournemouth (1-2) ) contrasten amb les lesions que estan fuetejant la plantilla. Pablo Maffeo va haver d’abandonar la concentració de Manchester dijous al matí i va ser operat ahir a Barcelona d’una fractura a la base de l’òrbita de l’ull esquerre. També es va lesionar Diamanka, de menor consideració (ruptura de fibres al quàdriceps). I futbolistes com Carles Planas i Sebas Coris ni tan sols van viatjar a terres angleses per continuar tractant-se de les seves respectives lesions a Girona amb els recuperadors.

Tot això, afegit al fet que la fotografia de la plantilla encara no està definitivament enfocada, ni de bon tros, i Quique Cárcel té molts deures pendents per a l’agost. Començant per la situació dels internacionals Stuani i Bounou, amb moltes nòvies i dos grans asteriscs a sobre. Continuant per Seydou Doumbia, que continua negociant la seva sortida de Montilivi (ni el club ho vol ni ell vol quedar-se, però té dos anys més de contracte). I amb la possibilitat, també, que el club pugui tancar algun traspàs més enllà de Bounou i Stuani si acaben sortint. El jugador amb més números és l’internacional sub-21 Pedro Porro.

Temes:

Girona FC Futbol