Pretemporada als EUA

L'Atlètic s'emporta el triomf davant del Chivas en els penals després d'un insuls 0-0

L'equip de Simeone no va trobar situacions de perill després de l'expulsió de Marcos Llorente en el primer temps

Arlington  United States   23 07 2019 - Alexis Vega  R  of Chivas de Guadalajara in action against Marcos Llorente  L  of Atletico de Madrid in the first half of International Champions Cup soccer match between Chivas de Guadalajara and Atletico de Madrid at Globe Life Park in Arlington  Texas  USA  23 July 2019   Estados Unidos  EFE EPA LARRY W  SMITH

Arlington United States 23 07 2019 - Alexis Vega R of Chivas de Guadalajara in action against Marcos Llorente L of Atletico de Madrid in the first half of International Champions Cup soccer match between Chivas de Guadalajara and Atletico de Madrid at Globe Life Park in Arlington Texas USA 23 July 2019 Estados Unidos EFE EPA LARRY W SMITH / LARRY W SMITH (EFE)

1
Alejandro García

L’Atlètic es va emportar en els penals (4-5) un partit monòton i insípid davant del Chivas de Guadalajara, que va acabar amb empat a zero i les ocasions justes en els 90 minuts reglamentaris.L’expulsió de Llorente en el primer temps va acabar amb els millors moments d’un Atlètic que, a partir d’allà, es va dedicar a cultivar la seva faceta més sòlida i segura. Quan Chivas es va quedar també amb 10 jugadors, Simeone va intentar impulsar un pas endavant del seu equip, que es va revelar infructuós, gairebé amb ple de del planter.

El que va començar com un partit igualat, sense gaires ocasions, va tardar pocs minuts a virar cap a una clàssica trobada de l’Atlètic de Simeone: ple d’intensitat, amb verticalitat i amb ocasions creixents.

Expulsió de Llorente

Però quan tot semblava encaminat, el fitxatge Marcos Llorente, que va exercir ordre i comandament al centre del camp, se’n va anar expulsat als 25 minuts de joc i va tallar els millors minuts blanc-i-vermells. Malgrat la disposició de contingència de Simeone, sense canvi, va mantenir la consistència i la sensació de perill encara amb un jugador menys.

Vitolo i Lemar van donar mostra de moltes de les habilitats que els van portar a l’Atlètic, van aportar la velocitat i el driblatge, sense el lesionat Joao Félix, i després de l’expulsió de Llorente van ser el gran recolzament de Saúl en la medul·lar.

Després del descans, Simeone va fer els 10 canvis que podia i, amb un equip nou, el nouvingut Héctor Herrera i Koke van formar una parella amb expectatives al centre del camp, però no van aconseguir més que mantenir la solidesa de l’equip, sense més perill que els llançaments a pilota parada, tot i que l’expulsió del mexicà Carlos Villanueva va equiparar les forces sobre la gespa.

Amb la igualtat numèrica, l’Atlètic va fer un pas endavant i va monopolitzar el domini de la pilota, però la producció ofensiva del partit va seguir sota mínims i el duel es va decidir des del punt de penal. En la tanda, Adán es va erigir en l’heroi amb dues parades que li van donar el partit als de Simeone abans d’enfrontar-se al Madrid.

Fitxa del partit:

<strong><span style="font-size: 1.6rem;">CHIVAS DE GUADALAJARA     0 (4)</span></strong>