MUNDIALS DE GWANGJU

Gran debut de la selecció femenina de waterpolo davant Grècia en el Mundial

El conjunt de Miki Oca deixa lligat passar a quarts amb una gran defensa i una encertada Roser Tarragó (4-14)

laura

laura

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

No podia començar amb millor peu la selecció femenina espanyola de waterpolo la seva etapa en els Mundials de Gwangju. L’equip dirigit per Miki Oca ha arrasatGrècia  (4-14) en un recital defensiu i amb una encertada Roser Tarragó (6 gols) el que pràcticament li assegura acabar líder de grup i saltar-se així la fase de vuitens de final.

El conjunt hel·lè era el gran rival en aquesta primera fase. Sense anar més lluny, l’any passat ja va tombar Espanya en semifinals de l’Europeu, abans de perdre la final contra Holanda. Les 'Guerreras de l’Aigua' s’han venjat amb una clara victòria encarrilada des del primer quart, tancat amb un 1-6 pràcticament definitiu.

"El primer partit dels campionats sempre és difícil, més contra un equip molt potent com Grècia i sabent que estava en joc la primera plaça. Però si no fem res estrany quedarem primeres", ha declarat la portera Laura Ester, després de firmar una gran actuació. 

Golejades d’escàndol

Notícies relacionades

El Kazakhstan i Cuba no haurien de ser un problema en les dues pròximes jornades d’un torneig en què s’estan produint resultats d’escàndol a causa de la participació de seleccions molt febles. Hongria ha derrotat per 64-0 Corea del Sud, una selecció sense pedigrí integrada per nedadores menors de 20 anys (excepte una).  Poc abans, Holanda havia derrotat Sud-àfrica per 33-0 i la vigent campiona, Estats Units, va endossar un 22-3 a Nova Zelanda.

 

Temes:

Waterpolo