equip sense messi

Els blaugrana Arthur i Arturo Vidal, a l'onze ideal de la Copa Amèrica

zentauroepp48983852 arthur brasil190710134300

zentauroepp48983852 arthur brasil190710134300 / Julio Cesar Guimar es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els centrecampistes del Barcelona Arturo Vidal i Arthur figuren en l’onze ideal de la Copa Amèrica, que ha sigut confeccionat pels entrenadors que formen el Grup d’Estudi Tècnic de la Confederació Sud-Americana de Futbol. Els tècnics han deixat fora Leo Messi, capità de l’Argentina i del Barça.

Arthur va ser una peça important en la final de la Copa Amèrica, que va concloure amb victòria dels amfitrions, el Brasil, davant del Perú (3-1). Vidal va disputar el partit pel tercer lloc amb Xile davant l’Argentina de Messi. El 8 de la ‘Roja’ va marcar un penal en un duel que va acabar amb 20 jugadors sobre la pista per l’expulsió de Messi i de Medel.

Arturo Vidal, durant l’Argentina-Xile de la Copa Amèrica / AMANDA PEROBELLI (REUTERS)

Notícies relacionades

Arturo Vidal va arribar fins a les semifinals, erigint-se en el líder del combinat xilè, bicampió en les dues edicions prèvies de la competició. I Arthur va dirigir el Brasil que acabaria aixecant el títol a Maracanà.

L’onze ideal de la Copa Amèrica està format per: Alisson (Brasil), Dani Alves (Brasil), Giménez (Uruguai), Trauco (Perú), Arthur (Brasil), Paredes (Argentina), Arturo Vidal (Xile), James (Colòmbia), Everton (Brasil) i Guerrero (Perú). 

Messi, empès per Thiago Silva, a l’Argentina-Brasil / LUISA GONSALES (REUTERS)