cas obert

Confisquen els vídeos de l'hotel de París on Neymar va ser acusat de violació

Segons 'L'Équipe' les imatges seran enviades al Brasil, on s'ha formulat la denúncia

Brazilian soccer player Neymar arrives at a police station in Rio de Janeiro  Brazil  June 6  2019  REUTERS Lucas Landau

Brazilian soccer player Neymar arrives at a police station in Rio de Janeiro Brazil June 6 2019 REUTERS Lucas Landau / LUCAS LANDAU (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

 La policia francesa ha aconseguit els vídeos de les càmeres de seguretat de l’hotel del centre de París en el qual una jove brasilera assegura que va ser violada pel futbolista de la mateixa nacionalitat Neymar, informa aquest dijous el diari 'L’Équipe'. Una font judicial va indicar al rotatiu que la policia va aconseguir les imatges poc després que es conegués la denúncia, ja que només es conserven durant 15 dies.

Els vídeos, que poden contribuir a determinar si Neymar va tenir, com indica la denunciant, Najila Trindade, un comportament anormal, estan a disposició de les autoritats brasileres, on s’instrueix la denúncia. Segons Trindade, Neymar estava en estat d’embriaguesa quan va acudir a l’hotel on denuncia que la va violar, situat en el centre de París, a prop de l’Arc del Triomf. La denúncia va ser presentada al Brasil, per la qual cosa de moment no hi ha cap investigació oberta a França, on resideix el jugador del Paris Saint-Germain. 

Temes:

Neymar