TERCERA CITA DEL 'GRAND SLAM' DE GOLF

Bon debut de Rahm, García i Arnaus en l'Open dels EUA

L'anglès Justin Rose pren el control en la primera jornada amb sis cops sota par

lmendiola48624557 pebble beach  california   june 13  justin rose of england g190614130042

lmendiola48624557 pebble beach california june 13 justin rose of england g190614130042 / Christian Petersen

1
Es llegeix en minuts

El golfista anglès Justin Rose lidera, al final de la primera ronda, l’Obert dels Estats Units, que es disputa aquesta setmana en el centenari recorregut de Pebble Beach, a la vora del Pacífic californià.

Amb sis sota el par, Rose, guanyador de l’US Open de 2013, treu un cop d’avantatge als nord-americans Rickie Fowler, Xander Schauffele i Aaron Wise, i al sud-africà Louis Oosthuizen.

Els quatre espanyols a Pebble Beach, Sergio García (-2), Jon Rahm (-2), el jove debutant barceloní Adri Arnaus (-2) i Rafa Cabrera Bello (-1) van acabar per sota del par i a prop del líder del torneig

“Estic contentíssim de ser aquí. El meu objectiu d’aquest any era jugar almenys un ‘major’”, va assegurar Arnaus, després d’una bona ronda que pot ajudar-lo a classificar-se per al cap de setmana.

García va acabar en el lloc 16, a quatre del líder, després de completar una bona rondai haver patit força al camp. “Les sensacions continuen sent dolentes, però he aconseguit agafar-me al camp i fer una bona targeta”, va assenyalar el castellonenc. La ronda de Jon Rahm, que va estar flirtejant sempre amb les primeres posicions, podria haver sigut més brillant si hagués aprofitat les seves opcions en els tres pars 5, que va saldar amb un par, un ‘birdie’ i un ‘bogey’ i es va deixar unes quantes oportunitats de ‘birdie’.    

Notícies relacionades

Tot i que van aconseguir resultats sota el par, Tiger Woods (-1), guanyador de 15 grans, l’últim el Masters d’Augusta del 2019, i Brooks Koepka (-2), número u del món, no es van afegir encara al domini nord-americà de la taula de classificació.

"Definitivament estic més còmode i, sense cap dubte, tinc molta més confiança. Cada vegada em resulta més fàcil jugar en els majors", va dir Koepka, guanyador dels dos últims US Open i del recent Campionat de la PGA.