mercat d'estiu

La Roma aposta pel portuguès Fonseca a la banqueta

zentauroepp48583762 paulo fonseca190611165731

zentauroepp48583762 paulo fonseca190611165731 / ETTORE FERRARI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Roma aposta pel tècnic portuguès Paulo Fonseca per a les dues pròximes temporades a la Sèrie A. Fonseca ocupa el buit a la banqueta després de la marxa de Claudio Rainieri, que va haver de substituir a mitja campanya el cessat Di Francesco, l’entrenador que va tombar en la Champions 2018 el Barça de Valverde.

El tècnic portuguès, que té opció de renovació per a una tercera temporada, serà el vuitè tècnic de l’administració nord-americana de la Roma després de noms com Luis Enrique, Rudi García, Di Francesco i Ranieri.

James Pallotta, president del club italià, ha destacat la joventut, l’ambició i l’experiència internacional del seu nou entrenador. Fonseca ha entrenat a Portugal (Aves, Pacos de Ferreira, Porto i Braga) i a Ucraïna amb el Shakthar. És amb aquest club amb el qual ha aixecat més títols: 3 lligues, 3 copes i una supercopa.

Notícies relacionades

Els 'giallorossi' estan contents amb aquest fitxatge, i Pallotta espera que el futbol de Fonseca arreli en l’afició: "És conegut per la seva valenta i ofensiva idea del futbol, i això entusiasmarà els nostres aficionats."

L’exentrenador del Shakthar ja ha pronunciat les seves primeres paraules com a nou tècnic de la Roma: "Crec que junts podem crear alguna cosa especial".