EVITAR LA POLÈMICA

L'Espanyol «no vol entrar en guerres de comunicats» amb Rubi

La direcció esportiva periquita admet que el seu adeu «va ser una sorpresa», però diu haver reaccionat «ràpid i fàcil» amb Gallego

zentauroepp48214570 graf3567  cornell  el prat del llobregat  barcelona   18 05 190518215301

zentauroepp48214570 graf3567 cornell el prat del llobregat barcelona 18 05 190518215301 / Alberto Estevez

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Rubi ja és història de l’Espanyol. Encara no han passat ni tres setmanes i la seva imatge s’ha evaporat després que marxés al Betis, on ha firmat com a nou entrenador fins al 2022. I en la presentació de David Gallego com a màxim responsable tècnic del club blanc-i-blau, amb prou feines s’ha parlat de l’expreparador. “Rubi se’n va anar de forma inesperada, li desitgem tots els èxits. Però no entrarem en guerres de comunicats de ‘per què sí o per què no’. Això faria ombra al primer dia d’una etapa brillant”, ha dit Carlos García Pont, el vicepresident de l’Espanyol.

“És el dia de David, el dia de presentar un projecte que ens dona il·lusió, i l’aigua passada va per sota del pont i ja està”, ha recordat el directiu espanyolista mentre Francisco Rufete, el director de futbol professional, recordava que Gallego “donarà continuïtat a un projecte”.

“¿Rubi? Hem de ser un senyor club; així ho sento, així ho penso” (Rufete)

Notícies relacionades

Durant el seu discurs inicial, l’executiu no va citarRubi. Va admetre, això sí, que havia sigut “una sorpresa” la decisió d’anar-se’n al Betis. “Aquí estem els que volem estar”, ha dit Rufete. “Mentre el teníem a casa ha sigut fàcil i ràpid”, ha afegit sobre la successió a la banqueta. “¿Rubi? Cal ser un senyor club; així ho sento, així ho penso. Li donem les gràcies i esperem que li vagi el millor possible en el futbol, però hem de seguir cap endavant”, ha comentat Rufete, que només va dir el nom de l’extècnic en el torn de preguntes dels periodistes.

Absència de Perarnau

David Gallego no va poder trepitjar la gespa de l’estadi de Cornellà-el Prat perquè hi ha muntat l’escenari en què Alejandro Sanz actua aquest dissabte. Tampoc hi havia Óscar Perarnau, el màxim responsable de l’àrea esportiva de l’Espanyol, en un acte en què es va voler oblidar la figura de Rubi el més aviat possible.

Temes:

Espanyol