canvi oficial

Antonio Conte, nou entrenador de l'Inter

Substitueix Luciano Spalletti

zentauroepp42224411 conte chelsea180220230639

zentauroepp42224411 conte chelsea180220230639 / BEN STANSALL

1
Es llegeix en minuts

Antonio Conte és el nou entrenador de l’Inter de Milà, segons va oficialitzar aquest divendres la societat en la seva pàgina web. "La més calorosa benvinguda a la nostra gran família, escriu la societat, que assegura que en l’horitzó de tots dos hi ha "la victòria".

"El desafiament del nou entrenador és el mateix que el de tothm 'neroazurro’: tornar l’Inter a l’elit del futbol europeu", afegeix el comunicat del club milanès. Per la seva banda, l’exentrenador del Juventus, de la selecció italiana i del Chelsea mostra el seu entusiasme per un nou capítol en la seva vida.

Reemplaça Spalletti

Notícies relacionades

"Intentaré amb la meva feina tornar tota la confiança que el president i els dirigents m’han concedit. He triat l’Inter per la societat, per la serietat i l’ambició del projecte. Per la seva història. M’ha sorprès la claredat del club i les ganes que l’Inter torni on es mereix", diu Conte en una nota en la pagina del club.

Conte substitueixLuciano Spalletti, que ha portat l’Inter a la lliga de Campions d’Europa gràcies a la quarta plaça de lliga. Spalletti, de 60 anys, es va fer càrrec de la primera plantilla de l’Inter de Milà l’estiu del 2017. En les dues temporades l’equip va quedar en quart lloc. Té contracte com a interista fins al 30 de juny del 2021.