PENÚLTIMA JORNADA DE LLIGA

Rubi: «Anar a Europa seria una passada»

L'Espanyol visita el Leganés amb l'objectiu de mantenir fins al final en la lluita per la Lliga Europa

atocha

atocha

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Dotze anys sense jugar a Europasón un motiu de pes perquèl’Espanyolno renunciï a una setena plaça difícil però no impossible. La victòria sobre l’Atlètic, que va coronar una ratxa de 7 partits sense perdre, va insuflar moral als periquitos, que poden acabar un curs irregular lluitant per un objectiu.

Tot passa per vèncer aquest diumenge (18.30 hores, beIN) un Leganés que manté remotes opcions europees i que no és del grat de Rubi. “És un equip molt físic, d’aquells que no ens agraden. No som un bloc pensat per al futbol directe, però a Butarque ho hem de fer”.

Notícies relacionades

“Anar a Europa seria una passada”, va sentenciar aquest dissabte el tècnic per deixar clar que espera que el seu equip lluiti fins al final. “Jo no he estat a Europa en la meva vida, seria un dels moments més excitants de la meva carrera, i per a molts joves que defensen aquest escut seria una experiència espectacular”.

El tècnic fa comptes i no ho veu impossible, si l’Espanyol compleix la seva part: “Passarà el que hagi de passar, però hi anem amb la voluntat d’aconseguir-ho. No vull jugar a endevins, però els rivals també tenen partits complicats”.