càstig efectiu

Tres partits de sanció a Neymar per agredir un aficionat

El jugador brasiler va pegar un seguidor que el gravava amb el mòbil després de perdre la final de la Copa de França

neymar

neymar / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Neymar ha sigut sancionat aquest divendres amb tres partits de suspensió més dos exempts de compliment per haver agredit un aficionat al terme de la final de la Copa de França que el seu equip va perdre davant el Rennes. La sanció, imposada per la comissió de disciplina de la Federació Francesa de Futbol (FFF) començarà dilluns que ve, per la qual cosa Neymar podrà jugar aquest cap de setmana davant l’Angers, però es perdrà els dos últims duels de lliga.

Entre ells, l’últim al Parc dels Prínceps contra el Dijon, en el qual el PSG té previst rebre la Copa de guanyador de la Lliga. La sanció pot avançar la partida de Neymar al Brasil per preparar la Copa Amèrica amb la seva selecció. El davanter brasiler, el jugador més car de la història del futbol, va agredir un aficionat que el gravava amb un mòbil quan ascendia per les escales que condueixen a la llotja de l’Estadi de França el passat 27 d’abril per rebre la medalla de subcampió de la Copa de França.

Càstig europeu

La seqüència va ser gravada i va suposar l’obertura d’un procediment disciplinari que s’ha saldat amb aquesta sanció, considerada lleu d’acord amb els fets. Neymar va ser sancionat també amb tres partits europeus per la comissió de disciplina de la UEFA per haver insultat el cos arbitral després de l’eliminació del seu equip a vuitens de final de la Lliga de Campions davant el Manchester United.

Notícies relacionades

El jugador, que segons els mitjans francesos té previst recórrer aquesta suspensió, estava lesionat en aquell partit però va baixar a la gespa visiblement aïrat al tram final quan al temps de descompte el col·legiat va xiular un penal en contra del PSG amb ajuda del VAR.

Aquesta pena màxima per mà de Kimpembe, transformada per Rashford, va suposar l’eliminació de l’equip francès, una cosa que no va el brasiler no va pair bé. “És una vergonya. Posen a quatre pai que no saben res de futbol per seguir les repeticions. Que se’n vagin a la merda”, va escriure a les xarxes socials.

Temes:

PSG Neymar