una llegenda

Nagy, exjugador del Barça d'handbol, anuncia la retirada als 38 anys

Va ser al conjunt blaugrana del 2000 al 2012 i va guanyar dues Lligues de Campions

nagy-2

nagy-2

1
Es llegeix en minuts

László Nagy, exlateral dret del Barcelona (entre el 2000 i el 2012) i que el 2011 va ser elegit com el millor jugador del món, va anunciar aquest divendres que acabarà la seva carrera activa el pròxim mes. De 38 anys, Nagy va avançar que en el futur treballarà com a director esportiu del seu actual club, el Telekom Veszprém, va informar el portal 'index.hu'. L’esportista va començar la seva carrera a l’equip Pick Szeged, on va romandre tres anys abans de traslladar-se al Barcelona el 2000.

Notícies relacionades

En els 12 anys que va jugar a l’equip blaugrana va guanyar, entre altres títols, dues Lligues de Campions, quatre Copes del Rei i cinc Supercopes d’Espanya. Després de tornar a Hongria va conquerir més d’una dotzena de copes o lligues locals amb el Telekom Veszprém.

Nagy, membre de la directiva de la Federació Hongaresa d’Handbol, va obtenir el 2013 el títol de millor lateral dret del món i a Hongria va ser elegit el millor jugador aquell mateix any, i el 2015. En la selecció hongaresa va marcar 749 gols en 209 partits. A l’anunciar que abandonarà la pista com a jugador actiu al final de la temporada, el juny d’aquest any, el lateral va valorar els anys de Barcelona i va ressaltar que va ser en aquella etapa quan es va convertir en home i jugador madur.

Temes:

Handbol